Δόξα Δράμας: Ανακοίνωσε 5 ανανεώσεις και μια επιστροφή

Μία πεντάδα ποδοσφαιριστών από το περσινό έμψυχο υλικό που συνέβαλαν σημαντικά ο καθένας από την πλευρά του και όλοι μαζί στην καλή αγωνιστική παρουσία της ομάδας μας στο πρωτάθλημα, παραμένουν συνεχιζοντας να φορούν και να τιμούν τη φανέλα με το “μαυραετό”.

Η συνάντηση που είχαν με τη διοίκηση μας ήταν σύντομη και είχε αίσια κατάληξη. Έτσι από σήμερα ο Χρήστος Οικονομίδης, ο Αλέξης Κόντος, ο Δημήτρης Παπαϊωάννου, ο Γιάννης Περσίδης και ο Στέφανος Ρούτσης συνεχίζουν να λογίζονται ποδοσφαιριστές Γ.Σ. Δόξα Δράμας.

Προσθήκη κάτω από τα δοκάρια του Γιώργου Καραγιαννίδη

Στο δυναμικό της ομάδας μας επανακάμπτει ο Γιώργος Καραγιαννίδης. Ο 21χρονος τερματοφύλακας (10/3/2003) έχει φορέσει τη φανέλα των “μαυραετών” κατά την περίοδο 2021-2022 από όπου αποχώρησε με προορισμό τον Πανδραμαϊκό. Προέρχεται από την ομάδα του Μ.Αλεξανδρου Αγίου Αθανασίου, όπου κατείχε πρωταγωνιστικό ρόλο στο τελευταίο εξάμηνο του πρωταθλήματος της Α’ ΕΠΣΔ όντας από τους διακριθέντες του πρωταθλήματος, ενώ μεταξύ άλλων έχει περάσει και από την Κ19 του Αστέρα Τρίπολης και του Α.Ο. Καβάλα

Το Γραφείο Τύπου

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *