Άρης Αβάτου – Πανδραμαϊκός 1-2: Λύτρωση για τους Δραμινούς με τον Πατένταλη

Μεγάλη εκτός έδρας νίκης πέτυχε πριν από λίγο ο Πανδραμαϊκός με αντίπαλο τον Άρη Αβάτου, με σκορ 1-2. Σε μια από τις καλύτερες φετινές εμφανίσεις του ο Πανδραμαϊκός κατάφερε και κέρδισε πιο εύκολα από το τελικό 1-2, με το χρυσό γκολ του Πατένταλη.

Ο Πανδραμαϊκός μπήκε καλύτερα στο παιχνίδι και είχε την  πρώτη καλή ευκαιρία μόλις στο 2’, όταν ο Κονταξής έβγαλε την συρτή σέντρα και ο Μπερούκας μέσα από την περιοχή δεν μπόρεσε να σπρώξει την μπάλα στα δίχτυα, με την μπάλα να περνάει άουτ.

Ο Πανδραμαϊκός στην συνέχεια είχε την υπεροχή και έχασε σπουδαίες ευκαιρίες με τους Μουδούρογλου και Μπελμάνι, με το 0-0 να παραμένει. Στο 29’ το Άβατο θα κερδίσει πέναλτι με τον Γκέκα να αναλαμβάνει την εκτέλεση και να κάνει το 1-0.

Οι φιλοξενούμενοι στην συνέχεια προσπάθησαν να βρουν επιθετικές λύσεις χωρίς αποτέλεσμα με το 1-0 να είναι το σκορ του πρώτου μέρους.

Στην επανάληψη ο Πανδραμαϊκός συνέχισε να έχει την υπεροχή και να ψάχνει το γκολ με τον Μουδούρογλου στο 55’ να χάνει σπουδαία ευκαιρία και ο Μπερούκας στο 63’ με τον Νομικό να φωνάζει παρών και να κρατάει το αποτέλεσμα.

 Στο 66’  ο Μπέρουκας κατάφερε και ισοφάρισε το παιχνίδι για το 1-1, στην συνέχεια οι Κόκκινοι προσπάθησαν να βρουν το γκολ που θα τους χάριζε την νίκη και στο 87’ ο Πατένταλης έκανε το 1-2, το οποίο ήταν και το τελικό αποτέλεσμα.

Άρης Αβάτου : Νομικός, Χατζηπαπάς(62’ Γκουτσίδης), Καρίπογλου, Μίλερ, Κουτσούμπας, Χριστοφορίδης, Τζελαλ(46’ Μολόνης), Βαθιάδης(70’ Μαυροκέφαλος), Γκέκας(37’ λ.τρ. Ευαγγέλου), Σαρηγιαννίδης, Ζωσιμίδης.

Πανδραμαϊκός: Κιουμουρτζής, Μοσχόπουλος(86’ Τζαρτζαλος), Κονταξης, Αϊβάζης, Φουστέρης(46’ Αχαλινόπουλος), Πατένταλης, Μπελμάνι,Θεοδωρίδης, Μουδούρογλου(90’ Αναστασιάδης), Διαμαντίδης(86’ Γρηγοριάδης), Μπερούκας.

3 σκέψεις σχετικά με το “Άρης Αβάτου – Πανδραμαϊκός 1-2: Λύτρωση για τους Δραμινούς με τον Πατένταλη

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *