Την Τρίτη τα σπουδαία για Πανδραμαϊκό | SL2 πάει για σέντρα στις 11 Νοεμβρίου

Αυτά που γίνονται στον χώρο του Ελληνικού ποδοσφαίρου σίγουρα δεν τιμούν κανέναν, καθώς από το καλοκαίρι δεν έχει αποφασιστεί ποια ομάδα τελικά θα παίξει στην Super League 2, ποιες ομάδες στην Γ’ εθνική με αποτέλεσμα η σέντρα των πρωταθλημάτων να αργεί κι άλλο

.
Την Δευτέρα 10 Οκτωβρίου τελειώνει η διορία για δήλωση συμμετοχής στην Γ’ εθνική με τα προβλήματα να είναι αρκετά καθώς δεν ξέρουν σε ποια κατηγορία θα αγωνίζονται Πανδραμαϊκός, Αγροτικός Αστέρας, Μ.Α. Ορφανίου, Νέστος Χρυσούπολης, Αλεξανδρούπολη και Ορφέας Ξάνθης καθώς περιμένουν τι θα γίνει με το μητρώο.


Στον αντίποδα όλα είναι ρευστά και πάλι στο θέμα της ανόδου στην Super League 2 με τους ανθρώπους του Πανδραμαϊκού να μην χάνουν την αισιοδοξία τους και να πιστεύουν ότι την Τρίτη θα πανηγυρίσουν την άνοδο στην Super League 2, καθώς κάποια μέσα φωτογραφίζουν για άνοδο για τον Ηρακλή Λάρισας.


Τέλος, να τονίσουμε ότι η σέντρα στην Super League 2 μετατέθηκε για τις 11 Νοεμβρίου, ενώ οι όμιλοι στην Γ’ εθνική θα είναι 4, χωρίς να ξέρουμε πότε θα γίνει η σέντρα του πρωταθλήματος.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *