Νέστος Χρυσούπολης – Δόξα Δράμας 1-2: Δεύτερη νίκη για τους μαυραετούς στο πρωτάθλημα

Επιστροφή στις νίκες για τη Δόξα στο ντεμπούτο του Γιάννη Αποστολίδη στον πάγκο της ομάδας.

Οι μαυραετοί κέρδισαν στο γήπεδο Αγιάσματος που χρησιμοποιούν ως έδρα οι γηπεδούχοι με σκορ 2-1 την ομάδα του Κώστα Βασιλακάκη και ατενίζουν με μεγαλύτερη αισιοδοξία την συνέχεια.

Στο πρώτο μέρος η Δόξα είχε την κατοχή της μπάλας αλλά δεν μπορούσε εύκολα να δημιουργήσει ευκαιρίες, μέχρι που φτάσαμε στο 33’ όπου σε ανατροπή του Άρη Ιορδανίδη από τον Πανταζή κέρδισε πέναλτι ποτ εκτέλεσε εύστοχα ο Αλέξανδρος Κόντος για να κάνει το 0-1.

Στο β’ μέρος ο Νέστος ευτύχησε να ισοφαρίσει στο 63’ με τον Γιάνκοβιτς με ωραίο πλασέ στην απέναντι γωνία του Καράδαη.

Η Δόξα αντέδρασε άμεσα και βρήκε δεύτερο γκολ νίκης με την χρυσή αλλαγή τον Χρήστο Ιορδανίδη που δύο λεπτά μετά την είσοδο του στο ματς με ωραίο σουτ μέσα από την περιοχή έκανε το 1-2.

Η Δόξα τελείωσε το ματς με 10 παίκτες λόγω αποβολής του Πιτσόλη με δεύτερη κίτρινη κάρτα, πάρα την πίεση του αντιπάλου όμως δεν δέχθηκε φάση και κράτησε το υπέρ της 1-2.

Τα στοιχεία του αγώνα

Διαιτητής του αγώνα: Καπρέτσος με βοηθούς Αγγελόπουλο – Κουντουρά του συνδέσμου Μακεδονίας.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

Νέστος Χρυσούπολης (Κώστας Βασιλακάκης): Παπαδόπουλος, Πανταζής, Γκόλουμπιτς, Δίντσης, Τσαταλπασίδης, Μυφτάρι, Σκαθαρούδης, Τσάκωνας (73′ Βλάχος), Μπλέτσας, Γιάνκοβιτς, Λίτσιος (89′ Μανίσογλου).

Δόξα Δράμας (Γιάννης Αποστολίδης): Καράδαης, Ιορδανίδης Αρ (62′ Παπαϊωάννου), Μπλιός, Θεοδοσιάδης, Τζελίδης, Φραγκούλης, Περσίδης, Πιτσόλης, Κόντος, Παπαδόπουλος (62′ Ιορδανίδης Χρ.), Πιρές.

Φωτογραφίες απο το γραφείο τύπου της Δόξας Δράμας

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *