ΣΤΡΑΝΤΖΑΛΗΣ: “ΝΑ ΜΗΝ ΑΝΗΣΥΧΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΤΗΣ ΔΟΞΑΣ, ΘΑ ΛΑΜΨΕΙ Η ΑΛΗΘΕΙΑ”

Για την χθεσινή αρνητική απόφαση της ΕΕΑ για τη Δόξα Δράμας, αναφορικά με τη μη χορήγηση πιστοποιητικού συμμετοχής για τη νέα Super League 2 παρότι ο φάκελος των “Μαυραετών” ήταν πληρέστατος, μίλησε στην επίσημη ιστοσελίδα της ομάδας μας ο πρόεδρος της ΠΑΕ, Τάσος Στράντζαλης. Αναλυτικά η τοποθέτησή του:

“Είμαστε πολύ αγανακτισμένοι, δεν περιμέναμε τέτοια τροπή, από τη στιγμή που όλα ήταν νόμιμα προς την Επιτροπή. Στις 15/7 κατατέθηκε εγγυητική ύψους 150.000 ευρώ, ενώ πληρώσαμε παράβολα 7.500 ευρώ για τη συμμετοχή μας προς την ΕΠΟ, όπως και 29.400 ευρώ δόθηκαν για οφειλές προς την Ομοσπονδία. Κάναμε αύξηση μετοχικού κεφαλαίου κατά 51.000 ευρώ από τη δική μας διοίκηση, από 300.000 ευρώ σε 351.000. Περιμέναμε κανονικά να έρθει το πιστοποιητικό συμμετοχής. Δεν γινόταν στις 15 Ιουλίου να υπογράψω εγώ ως πρόεδρος. Έπρεπε να μπει το όνομα του Τάσου Καραγιαννίδη, όπως και έγινε, τυπικά ήταν εκείνος ακόμα. Λόγω Τράπεζας Πειραιώς, υπήρξε καθυστέρηση στο ΓΕΜΗ, άργησε η διαδικασία σχεδόν ένα δεκαήμερο. Στις 22/7 υπήρχαν τα νέα στοιχεία, επικαιροποιημένα, η διοίκηση, με πρόεδρο εμένα. Στείλαμε κατευθείαν συμπληρωματικό έγγραφο στην ΕΕΑ, με όσα ανανεώθηκαν στο ΓΕΜΗ. Ο δικηγόρος μας, Χάρης Γρηγορίου, διαβεβαίωνε ότι όλα έγιναν νόμιμα. Πως βγήκε τέτοια απόφαση για εμάς και άλλες ομάδες και μάλιστα της Φούτμπολ Λιγκ πήραν πιστοποιητικό, χωρίς όλες να πληρούν όλες τις προϋποθέσεις όπως μαθαίνουμε; Πληρώσαμε δυο μισθοδοσίες προς όλους, ποδοσφαιρικό τμήμα και προσωπικό, ύψους 97.000 ευρώ, 18.500 για την προετοιμασία, έχουμε πληρώσει 50.000 ευρώ για ΙΚΑ και Εφορία ως τον Φεβρουάριο του 2022, μέσω διαχείρισης κονδυλίου από την Περιφέρεια. Έγιναν ρυθμίσεις και αποπληρωμές ύψους 20.600 ευρώ, για προσφυγές και οφειλές προς πρώην παίκτες της Δόξας. Ακόμα, μέχρι χθες πετύχαμε συμφωνίες και πληρωμές για ξένους πρώην παίκτες της Δόξας, για τα “BAN” της ΦΙΦΑ. Διευθετήσαμε το θέμα της αρχικής οφειλής ύψους 263.000 προς τους Ολλανδούς, που δεν έπαιξαν ποτέ σε επίσημο ματς με τη Δόξα και αποπληρώθηκαν βάσει συμφωνίας και ρύθμισης. Κάτι ανάλογο και για τα 100.000 ευρώ για τον Ισπανό, που δεν ήρθε ποτέ στη Δράμα. Αποπληρώθηκαν εξ’ ολοκλήρου και χωρίς ειδική ρύθμιση τα 89.000 ευρώ για τροφεία σε 4 ομάδες για τον Λιβεριανό τερματοφύλακα, που έπαιξε μόνο σε φιλικά με τη Δόξα. Σε όλα αυτά ματς βοήθησαν επιχειρηματίες, όπως ο κ. Κώστας Αποστολίδης και άλλοι”.

“ΝΑ ΞΕΣΗΚΩΘΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ”

Για να συνεχίσει ο Τάσος Στράντζαλης: “Περιμένουμε από τον κόσμο να ξεσηκωθεί και τους πολιτικούς και Βουλευτές να κινητοποιηθούν. Ήδη είχαμε επαφές με τους κ.κ. Θεόφιλο Ξανθόπουλο και Κώστα Μπλούχο, κάνουν κινήσεις, θα φτάσουμε ως τον κ. Αυγενάκη. Περιμένουμε τη δικαίωση. Εκτός από τον κ. Γρηγορίου, συνεργαζόμαστε για την υπόθεση με δυο ακόμα δικηγόρους, καταρτισμένους και έμπειρους στο Αθλητικό Δίκαιο. Ο κόσμος να μην ανησυχεί. Περιμένουμε να υπάρξει μαζική αντίδραση, προς όλες τις κατευθύνσεις, να βγει ο κόσμος στους δρόμους, με ένα ξεκάθαρο μήνυμα. Την άμεση δικαίωση, την αποκατάσταση της δικαιοσύνης και να λάμψει η αλήθεια. Δικαίωση εδώ και τώρα. Και η ΕΠΣ Δράμας παίρνει θέση και για οτιδήποτε καινούριο μπορεί να μας ζητηθεί, εμείς είμαστε πανέτοιμοι. Για παράδειγμα από την ΕΕΑ μας ζητήθηκε μεσοβδόμαδα νέα φορολογική και ασφαλιστική ενημερότητα και εμείς τα στείλαμε σε 10 λεπτά. Θα γίνουν κινήσεις από το νομικό επιτελείο, τον κ. Γρηγορίου και τους άλλους δικηγόρους που ανέλαβαν την υπόθεση. Ευχαριστούμε τους παίκτες μας για τη στήριξή τους στις προσπάθειές μας, παρότι δέχονται προσεγγίσεις από άλλες ομάδες”.

“ΝΑ ΑΝΟΙΧΤΟΥΝ ΟΙ ΦΑΚΕΛΟΙ ΟΛΩΝ”

Καταλήγοντας, ο πρόεδρος της “ασπρόμαυρης” ΠΑΕ πρόσθεσε: “Ζητάμε επίσημα και υπεύθυνα την άρση απορρήτου από την ΕΕΑ. Ας ανοιχτούν όλοι οι φάκελοι των ομάδων της κατηγορίας, για να λάμψει η αλήθεια. Η Δόξα δεν έχει να φοβηθεί τίποτα”.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *