Στον “αέρα” η συμφωνία με τους Κύπριους επενδυτές | Σήμερα στην Δράμα ο Νομικός Σύμβουλος των Επενδυτών

Ο πρόεδρος της Δόξας Δράμας Ηλίας χατζηελευθερίου παραδέχτηκε ότι η συμφωνία με τους Κύπριους επενδυτές είναι στον αέρα.

Την 1η Αυγούστου η ΠΑΕ Δόξα Δράμας είχε ανακοινώσει μεταξύ άλλων ότι: η συμφωνία επισήμως και απολύτως έκλεισε οριστικά και εξελίσσεται ομαλά μετά τις επαφές που πραγματοποίησε μαζί μας εκπρόσωπος της εταιρείας την περασμένη εβδομάδα στη Δράμα.

Έπειτα από 40 μέρες ο πρόεδρος της ΠΑΕ Ηλίας χατζηελευθερίου υποστήριξε ότι τα πάντα είναι στον αέρα αφού οι Κύπριοι δεν έχουν δώσει τα χρήματα που απαιτούνταν

Ο κ. Ηλίας Χατζηελευθερίου σε δηλώσεις του στο Μetropolis 95,5 ανέφερε:

Πριν από ενάμιση μήνα είχαμε έρθει σε επαφή, έγινε μία καταρχήν συμφωνία και από εκεί και πέρα ορίστηκαν και οι όροι της συμφωνίας. Καθυστέρησε πολύ η υλοποίηση της, δηλαδή η καταβολή των χρημάτων. Προχωρούσε έστω με αργά βήματα μέχρι πριν μία εβδομάδα τότε κυπριακή εταιρεία που ήταν να αναλάβει την ομάδα απέσυρε τον εκπρόσωπο της, από τότε υπάρχει μία στασιμότητα.

Είμαστε στον αέρα μας, είπαν ότι θα έρθουν την Τρίτη για να συζητήσουμε και κατά τα λεγόμενά τους να υλοποιηθεί η συμφωνία, να γίνει η καταβολή των χρημάτων και να δείξουμε ότι προχωρά η συμφωνία. Εμείς παραμένουμε δεν έχουν έρθει ακόμη, αν δεν έρθουν θα προσπαθήσουμε να βρούμε εναλλακτική λύση

Πληροφορίες της Dramasport αναφέρουν ότι εχθές υπήρχε έκτακτο διοικητικό συμβούλιο της Δόξας Δράμας για το θέμα και τι τελικά θα γίνει. Το νέο είναι ότι έρχεται σήμερα ο νομικός σύμβουλος των επενδυτών και οι Κύπριοι επενδυτές, έρχονται αύριο.

Δημήτρης Μπουτζεκης

Ο Δημήτρης Μπουτζέκης είναι ο ιδρυτής αυτής της ιδέας που ονομάζεται Dramasport. Έχει πάθος για τον Δραμινό Αθλητισμό, όπως όλοι άλλωστε στην ομάδα μας, και πολύ όρεξη.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *