Πρώτες δηλώσεις του Μπάμπη Καζεπίδη και Γιάννη Ιωαννίδη μετά την κλήρωση της Γ’ εθνικής

Σήμερα το πρωί πραγματοποιήθηκε η κλήρωση της Γ’ εθνικής εκεί που μετά από περίπου 10 χρόνια ο νομός μας έχει δύο εκπροσώπους. Η Dramasport σε επικοινωνία που είχε με τους προπονητές των Δραμινών ομάδων που θα συμμετάσχουν στο πρωτάθλημα της Γ’ εθνικής, δηλαδή Πανδραμαϊκός και Α.Ε. Αμπελοκήπων Δράμας , σας  παρουσιάζει τις πρώτες δηλώσεις τους.

Υπενθυμίζουμε ότι την πρώτη αγωνιστική ο Πανδραμαϊκός θα φιλοξενηθεί   από τον Εθνικό Σοχού, ενώ οι Α.Ε. Αμπελοκήπων φιλοξενεί την Αλεξανδρούπολη.

Αναλυτικά :

Γιάννης Ιωαννίδης (Προπονητής Α.Ε. Αμπελοκήπων):

Γιάννης Ιωαννίδης

Πρεμιέρα πρωταθλήματος για μας, είμαστε μία νεοφώτιστη ομάδα η οποία έχει διατηρήσει στο 80% το βασικό κορμό της των πολλών επιτυχιών της περσινής σεζόν.  Σίγουρα η κάθε πρεμιέρα κρύβει παγίδες δεδομένο έχουμε ότι η Αλεξανδρούπολη έχει ενισχυθεί κατά πολύ, θέλει από ότι φαίνεται να είναι στις πρώτες τάξεις του βαθμολογικού πίνακα εμείς .

Από τη σειρά μας έχουμε σχηματίσει ένα πάρα πολύ καλό προφίλ μέσα από τα φιλικά, είτε με ομάδες του τοπικού αλλά κυρίως  της Γ εθνικής. Θεωρώ ότι είμαστε σε πάρα πολύ καλό δρόμο και μέσα στην έδρα μας δεν έχουμε να φοβηθούμε κανέναν αντίπαλο, θα παίξουμε να κερδίσουμε την Αλεξανδρούπολη στην πρεμιέρα στο Δ. Κραχτίδης.

Μας αρέσει το επιθετικό ποδόσφαιρο και να προσπαθήσουμε από το πρώτο 90λεπτο κιόλας στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος να παρακινήσουμε τον κόσμο να κατέβει στο γήπεδο και να αγκαλιάσει την προσπάθεια που κάνουμε.

 Στους Αμπελόκηπους εξίσου σημαντικό είναι η συγκυρία του Κορωνοϊου φέτος, θέλουμε να μας επιτρέψει να παίξουμε ποδόσφαιρο και να μην ξαναβγούμε από τα γήπεδα, θερμή παράκληση προς όλους να διατηρήσουμε το αίσθημα της ατομικής ευθύνης υγιεινής έτσι ώστε να καταφέρουμε να είμαστε όλοι μαζί και να χαιρόμαστε το ποδόσφαιρο.

Μπάμπης Καζεπίδης (Προπονητής  Πανδραμαϊκου)

Μπάμπης Καζεπίδης

Η πρεμιέρα πάντα έχει δυσκολίες, έχουμε να αντιμετωπίσουμε μια αξιόλογη και ενισχυμένη μεταγραφικά ομάδα η οποία έχει δείξει πολύ καλό πρόσωπο στις μέχρι τώρα φιλικές αναμετρήσεις.

Έχουμε αρκετό χρόνο για να προετοιμαστούμε και να παρουσιαστούμε όσο το δυνατόν ποιο έτοιμοι στην πρεμιέρα.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *