Παρελθόν από την Δόξα Δράμας ο Σπύρος Φιλίππου

Παρελθον αποτελεί ο μέχρι πρότινος προπονητής της Δόξας Δράμας Σπύρος Φιλίππου. Ο Σπύρος Φιλίππου ήταν ο προπονητής που ανέλαβε τον Οκτώβριο το δύσκολο έργο να οδηγήσει τους Μαυραετους στην σωτηρία κάτι που κατάφερε. Έτσι με ανάρτηση του ο Σπύρος Φιλίππου έκανε γνωστό ότι δεν θα συνεχίσει στην Δόξα και να καταλήγει με την φράση εις το επανιδείν.

Αναλυτικά η ανάρτηση του:

Με την λήξη της συνεργασίας μου θα ήθελα να ευχαριστήσω τον πρόεδρο κ. Περσίδη για την συνεργασία μας μετά τα Χριστούγεννα και να ανακοινώσω την αποχώρηση μου από την τεχνική καθοδήγηση του συλλόγου, αφού υπάρχει διαφορετική φιλοσοφία σε σημαντικά θέματα που αφορούν το ποδοσφαιρικό τμήμα με την διοίκηση της ομάδας.

Η ΔΟΞΑ ανήκει στην κατηγορία των ομάδων με τεράστιο ειδικό βάρος και ανεξάρτητα από την κατηγορία που βρίσκεται θα πρέπει να λειτουργεί με βάση τα επαγγελματικά πρότυπα σε όλα τα επίπεδα, ώστε να έχει ως βασικό στόχο την επιστροφή της εκεί που ανήκει.

Νιώθω ευλογημένος που στην πιο “επικίνδυνη” χρονιά της ομάδας ήμουν εκεί από την αρχή μέχρι το τέλος και πορεύτηκα με τους συγκεκριμένους ποδοσφαιριστές για να πετύχουμε τον στόχο που πολλοί δεν πίστευαν. Εύχομαι να ξανά συνεργαστώ μαζί τους κάτω από κατάλληλες ποδοσφαιρικές συνθήκες. Εύχομαι από καρδιάς ένα καλύτερο μέλλον για την ΔΟΞΑ. Εις το επανιδείν⚪️⚫️⚽️🦅

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *