Αμπελόκηποι – Εθνικός Σοχού : Κυριακή στις 16:00 στο Δ. Κραχτίδης

Πρεμιέρα στην Γ’ εθνική για τους Αμπελόκηπους που επιστρέφουν στις εθνικές κατηγορίες μετά από περίπου 8 χρόνια. Η ομάδα του Γιάννη Ιωαννίδη την φετινή χρονιά θέλει να ξεμπερδεύει γρήγορα με την υπόθεση παραμονή και στην συνέχεια να πλασαριστεί όσο πιο ψηλά γίνεται.

Μετά το 6-0 απέναντι στην Αλεξανδρούπολη σόκαρε αρκετούς στην ομάδα όμως αυτό είναι κάτι που μπορεί να λειτουργήσει θετικά στο αυριανό παιχνίδι. Ο Γιάννης Ιωαννίδης δεν αντιμετωπίζει κάποιο σοβαρό αγωνιστικό πρόβλημα εκτός αυτό του Δημήτρη Τσερκέζου.

Εμείς επικοινωνήσαμε με τον Γιάννη Ιωαννίδη ο οποίο δήλωσε :

Επιτέλους πρωτάθλημα!

Πρεμιέρα μέσα στην έδρα μας σε μια δύσκολη κατηγορία από την όποια πήραμε αρκετή γεύση μέσα στο καλοκαίρι με τα φιλικά! Γνωρίζουμε αρκετά καλά την ομάδα του Σοχου Θεσσαλονίκης. Πλεονέκτημα για εμάς που θα αγωνιστούμε στην έδρα μας με τον κόσμο σύμμαχο μας. Είμαστε πανέτοιμοι αγωνιστικά να αντιμετωπίσουμε τον αντίπαλο μας με μεγάλη συγκέντρωση και αποφασιστικότητα! Με αγωνιστική πειθαρχία και σωστή νοοτροπία όντος του γηπέδου στόχος μας είναι οι 3 πρώτοι βαθμοί την Κυριακή! Χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα η ομάδα μας(εκτός ο Τσερκεζος ο όποιος θα είναι έτοιμος την 2η αγωνιστική)

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *