Ο απίστευτος Καράδαης οδήγησε τον Χαλκάνορα στον τίτλο και στη Β’ Κατηγορία | Σκόραρε ακατάπαυστά ο Χρήστος Ιορδανίδης

Ο Χαλκάνορας πανηγύρισε την κατάκτηση του πρωταθλήματος της Γ’ Κατηγορίας και την άνοδο του στη Β’ Κατηγορία. Και όπως λέει ένα ρητό μία καλή ομάδα ξεκινά από τον τερματοφύλακα, με την ομάδα του Ιδαλίου να είχε έναν κέρβερο κάτω από την εστία. 

Ένα μεγάλο μέρος της φετινής επιτυχίας οφείλεται στον τερματοφύλακα της ομάδας, Χρήστο Καράδαη, ο οποίος σε 29 εμφανίσεις δέχθηκε μόλις 15 γκολ, κρατώντας ανέπαφη την εστία του σε 18 παιχνίδια, δηλαδή με λίγα λόγια από τα 29 ματς δέχθηκε γκολ μόνο στα 11. Χαρακτηριστό στοιχείο είναι και το γεγονός πως στη β’ φάση του πρωταθλήματος ο Καράδαης δέχθηκε μόλις έξι γκολ σε 14 παιχνίδια. 

Ο Ελλαδίτης τερματοφύλακας, γνωστός μας και απ’ το πέρασμα του από τον Ολυμπιακό Λευκωσίας στην Α’ Κατηγορία, φαίνεται πως βρήκε τον καλύτερο του εαυτό και φέτος κατάφερε να τον παρουσιάσει στο γήπεδο με τη φανέλα του Χαλκάνορα, πετυχαίνοντας την άνοδο στη Β’ Κατηγορία και την κατάκτηση του πρωταθλήματος. 

Σημαντικό ρόλο σε όλο αυτό έπαιξε και ο έτερος Δραμινός του Χαλκανόρα ο Χρήστος Ιορδανίδης αφού σε 25 παιχνίδια στα οποία τα 17 ξεκίνησε ως βασικός πέτυχε 8 κρίσιμα τέρματα.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *