Ξεκίνησαν οι προπονήσεις στην Δόξα Δράμας | Αγώνας δρόμου για το πιστοποιητικό της ΕΕΑ

Μετά το πράσινο φως της κυβέρνησης ώστε να ξεκινήσουν  προπονήσεις οι ομάδες της Super League 2. Οι παίκτες  που απαρτίζουν το ρόστερ των Μαυραετών και το προπονητικό τιμ επέστρεψαν στην Δράμα για να ξεκινήσουν οι προπονήσεις.

Ετσι την Τρίτη η Δόξα Δράμας επέστρεψε στο γήπεδο την και όρισε το ραντεβού «επαναφοράς» το πρωί. Αρχικά για τα τεστ κορωνοϊού και το πρώτο «αντάμωμα» για το ποδοσφαιρικό τμήμα, με όλα τα τέστ να βγαίνουν αρνητικά.

Μετά από εβδομάδες ατομικών προγραμμάτων συντήρησης κατ’ οίκον για τον καθένα, με βάση το ασκησιολόγιο των Θανάση Κολιτσιδάκη-Πέτρου Μαρινάκη και του γυμναστή Γιάννη Κατσανίκα.

Από σήμερα ξεκινούν οι πιο έντονες προπονήσεις με την συμμετοχή όλων των παικτών.

Ταυτόχρονα με ανακοίνωση της η Δόξα Δράμας έκανε γνωστό το όνομα το νέου προέδρου, που ορίστηκε ως μεταβατικός πρόεδρος βάζοντας μπροστά τον εαυτό του για το καλό της ομάδας και το όνομα αυτού, Τάσος Καραγιαννίδης, ο οποίος προέρχεται από τους οργανωμένους οπαδούς της Δόξας Δράμας.

Την ίδια ώρα νομικές ενέργειες διενεργούνται ώστε να αποκτηθεί το πιστοποιητικό συμμετοχής από την ΕΕΑ, ώστε να ξεκινήσει και επίσημα ο σχεδιασμός για την πρεμιέρα του πρωταθλήματος.

Στο θέμα της αδειοδότησης επικρατεί αισιοδοξία με τα βήματα της διοίκησης των Μαυραετών να  είναι μεθοδικά και με άκρα μυστικότητα ώστε να αποκτηθεί το πιστοποιητικό, καθώς σε αυτό το θέμα περιμένουμε ανακοινώσεις μέρα με την μέρα.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *