Μ.Α. Ορφανίου – Δόξα Δράμας: Δηλώσεις Γιάννη Αποστολίδη μετά το παιχνίδι

Σαφέστατα ικανοποιημένος από τη νίκη με τον ίδιο στον πάγκο για δεύτερο παιχνίδι, ο προπονητής της Δόξας Γιάννης Αποστολίδης αναφερόμενος στο παιχνίδι κατά τη διάρκεια της συνέντευξης τύπου δήλωσε:

“Είναι αλήθεια ότι ο αγωνιστικός χώρος ήταν σε κακή κατάσταση και αυτό θεωρώ ότι υποτιμά το προϊόν του πρωταθλήματος της γ’ Εθνικής ,βάζοντας σε κίνδυνο τη σωματική ακεραιότητα των ποδοσφαιριστών.

Καλό είναι τέτοια παιχνίδια να μη γίνονται σε τέτοια γήπεδα γιατί το ποδόσφαιρο είναι κάτι το σημαντικό από τα ασήμαντα πράγματα στη ζωή μας. Πάνω από όλα πρέπει να έχουμε την υγεία μας, να μπορούμε να πάμε στη δουλειά μας.Αυτό ισχύει για τους ποδοσφαιριστές που τους δημιουργεί προβλήματα ένας τέτοιος αγωνιστικός χώρος. -Βλέποντας τον αγωνιστικό χώρο πριν το παιχνίδι είπαμε ότι αυτό που μας ενδιαφέρει είμαι μόνο οι τρεις βαθμοί της νίκης, με οποιοδήποτε τρόπο και κόστος.

Όταν μπαίνεις στο δεύτερο ημίχρονο και στο ξεκίνημα δέχεσαι ένα γκολ από μία στιγμή αδράνειας και παίρνει ο αντίπαλος το πάνω χέρι στον ενθουσιασμό και τη διάθεση τότε βρίσκεσαι σε ευάλωτη θέση και εκεί πρέπει σαν ομάδα να μπορέσουμε να το διαχειριστούμε. Αντιδράσαμε το διαχειριστήκαμε αλλά μετά την επίτευξη των δύο τερμάτων μας, εκεί οπισθοχωρήσαμε και δώσαμε χώρο στον αντίπαλο που με κάποια του γεμίσματα μας προβλημάτισε αλλά δεν καρδιοχτύπησαμε.

-Στο επόμενο παιχνίδι, την Τετάρτη με τον Πανθρακικό, έχουμε την ευκαιρία να τεστάρουμε τις δυνατότητές της ομάδας και των παικτών μας. Είναι ένα δύσκολο παιχνίδι, είναι στην έδρα μας και αυτό είναι σημαντικό γιατί επιστρέφουμε μετά από κάποια παιχνίδια εκτός έδρας. Είναι σημαντικό και για τον κόσμο της ομάδας. Αξιολογούμε ανάλογα και με βάση το παιχνίδι, το ρόστερ της ομάδας και καλούμαστε να ανταπεξέλθουμε σε ένα απαιτητικό παιχνίδι όπου σίγουρα χρειαζόμαστε τον κόσμο μας δίπλα μας. Δεν νοείται σε τέτοια παιχνίδια να μην έχουμε τον κόσμο μας κοντά μας για να μας δώσει τη στήριξη που θέλουμε και να ξεπεράσουμε οποιαδήποτε εμπόδια βγουν μπροστά μας.

“Το Γραφείο Τύπου

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *