Μεταγραφή αεροδρομίου για την Δόξα | Απέκτησε τον 21χρονο Κάρολ Ισμαήλ Σανσίς

Ολοκληρώνοντας τις στοχευμένες κινήσεις τους προκειμένου να καλύψουν εντοπισμένες αδυναμίες της ομάδας, η διοίκηση και ο προπονητής μας κινήθηκαν άμεσα και από σήμερα ο 21χρονος (23/05/03) κεντρικός αμυντικός από τη Μαυριτανία, Κάρολ Ισμαήλ Σανσίς θα φορά την φανέλα των «μαυραετών».
Πρόκειται για ένα καθαρόαιμο κεντρικό αμυντικό με ιδιαίτερα δυναμικό σωματότυπο. Με ύψος 1.91 και 81 κιλά βάρος, πέρα από τα άλλα, θεωρείται εξαιρετικός στο δυνατό και στο ψηλό παιχνίδι.
Αγωνίστηκε στην γαλλική Ντρανσύ, ομάδα τρίτης κατηγορίας από όπου έφυγε στις αρχές Ιουλίου. Επίσης αγωνίζεται στις αντίστοιχες εθνικές ομάδες νέων και ελπίδων της Μαυριτανίας φορώντας το περιβραχιόνιο του αρχηγού. Καθώς πέρα από την υπηκοότητα της Μαυριτανίας διαθέτει και την γαλλική, στην ομάδα μας θα λογίζεται σαν κοινοτικός παίκτης.
Μετά από μια πολύωρη καθυστέρηση στην πτήση από το Παρίσι, ο ποδοσφαιριστής έφτασε κοντά στα μεσάνυχτα στο αεροδρόμιο της Θεσσαλονίκης όπου τον υποδέχθηκαν ο μάνατζερ του και εκπρόσωποι της ομάδας μας για να τον οδηγήσουν στη Δράμα.
Το Γραφείο Τύπου

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *