Κ. Καϊρης: Η απόφαση της Ε.Ε. για άνοδο του Πανδραμαϊκου είναι μονόδρομος | Μέχρι τέλος Αυγούστου η τελική απόφαση(Βίντεο)

Ο Α. Πρόεδρος του Πανδραμαϊκού Κ. Καϊρης μίλησε στο κεντρικό δελτίο του Star Β. Ελλάδος για την άνοδο της Δραμινής ομάδας στην Super League 2 και για την καθυστέρηση της απόφασης από την Ε.Π.Ο. Ενώ ανέφερε ότι μέχρι τέλη Αυγούστο και πολύ πιθανόν στις 31/8 η εκτελεστική επιτροπή της ΕΠΟ θα πάρει την τελική απόφαση.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:

Είναι μια εκτέλεση αποφάσεως για την ένταξη του συλλόγου στο επαγγελματικό ποδόσφαιρο και την Super League 2 οποία καθυστερεί, ως ένα σημείο δικαιολογημένα  θα έλεγα  λόγω του καλοκαιριού αλλα από ένα σημείο και μετά αρχίζει και γίνεται αδικαιολόγητο.

Αυτή η αναμονή προκαλεί μεγάλο εκνευρισμό στην ομάδα μας και στους ανθρώπους μας και φυσικά στην ευρύτερη περιοχή της πόλης μας, είναι μια μεγάλη ευκαιρία, διεκδικήσαμε νομικά όλα μας τα δικαιώματα στα δικαστήρια και περιμένουμε να γίνει το προφανές.

 Η Απόφαση της εκτελεστικής επιτροπής που θα επικυρώσει τις αποφάσεις που είναι υπερ του Πανδραμαϊκού είναι να γίνει μέχρι τέλους του μήνα, αλλα και αυτό είναι ασαφές. Όλη αυτή η καθυστέρηση προκαλεί ζημία και προβλήματα στον σύλλογο μας, σε όλα τα  επίπεδα και στην οργάνωση του, στα άτομα του συλλόγου και στην ένταξυ αξιόλογων ποδοσφαιριστών στο ρόστερ και όλες οι παρενέργειες που μπορεί να  απορρέουν από μια τέτοια καθυστέρηση.

Ερ: Υπάρχει περίπτωση η ΕΠΟ να μην εφαρμοσή την απόφαση του Διαιτητικού Δικαστηρίου για τον Πανδραμαϊκό;

Δεν το νομίζω, εφόσον είμαστε σε ένα κράτος δικαίου και οι αποφάσεις των δικαστηρίων πρέπει να εκτελούνται  θα την εκτελέσουν, τώρα για την καθυστερούν την εκτέλεση της; Πολύ οι λόγοι μάλλον εσωτερικοί δικοί τους.

Ερ: Για το ότι η Super League 2 δεν προτίθεται να αυξήσει τις ομάδες, ανέφερε:

Δεν μιλάμε για αύξηση ομάδων, εμείς διεκδικούμε μια  εκ των τεσσάρων θέσεων, όπως μας έχει δώσει το δικαίωμα το δικαστήριο, των τεσσάρων που νόμιμος προβιβάζονται, από εκεί και πέρα η ΕΠΟ ίσως έχεις ένα σχέδιο να προβιβάσει κι άλλους πρωταθλητές της Γ’ εθνικής, αυτές που χάσανε τους αγώνες κατατάξεως, να τους αντικαταστήσει με τις ομάδες που δεν πήραν δανειοδότηση από την ΕΕΑ και δεν πληρούν τις προϋποθέσεις, εκεί λογικά προσανατολίζεται η ΕΠΟ.

Επίσης το δεύτερο είναι ότι η Super League 2 είναι ένα μέλος της ΕΠΟ, η ΕΠΟ αποφασίζει ποιες και πόσες ομάδες θα συμμετέχουν σε αυτή, δεν έχει η super league 2 κάποιο δικαίωμα πάνω σε αυτό , είναι μέλος της ΕΠΟ, η ΕΠΟ θα αποφασίσει, η ΕΠΟ θα κατατάξει.

Πηγή: Star Β. Ελλάδος

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *