Δόξα Δράμας: παρελθόν οι: Σάββας Μουδούρογλου, Πολυχρόνης Μουρατίδης, Χριστοφορος Παναγιώτου και Χατζηκούρτης Πάρης

-Ενημερώνουμε τον κόσμο της ομάδας ότι με τα μέχρι τώρα δεδομένα (1.30 μμ) η αποστολή θα ταξιδέψει κανονικά στην Ελευθερούπολη για το αποψινό φιλικό (8μμ) με τον τοπικό Ορφέα. Η ενημέρωση αυτή αφορά όσους σκοπεύουν να παρακολουθήσουν τον αποψινό αγώνα που θα γίνει με το φως των προβολέων του δημοτικού σταδίου της Ελευθερούπολης το οποίο διαθέτει μεγάλο σκέπαστρο. Εάν υπάρχει οποιαδήποτε αλλαγή θα ακολουθήσει νεότερη ενημέρωση.
-Δεν θα συνεχίσουν στην ομάδα μας οι Σάββας Μουδούρογλου, Πολυχρόνης Μουρατίδης, Χριστοφορος Παναγιώτου και Χατζηκούρτης Πάρης. Τους ευχαριστούμε πολύ για τις υπηρεσίες που πρόσφεραν στην ομάδα μας και τους ευχόμαστε ολόθερμα καλή επιτυχία στη συνέχεια της ποδοσφαιρικής καριέρας τους.
-Προκειμένου να εξυπηρετήσουμε τους δραμινούς φιλάθλους που θα ήθελαν να παρακολουθήσουν τους αγώνες της πρεμιέρας του πρωταθλήματος της Α’ ΕΠΣ Δράμας και σε συμφωνία με τις διοικήσεις του Πανδραμαϊκού και της Αρναίας προχωρήσαμε σε μια μετατροπή του προγράμματος των φιλικών αγώνων της ομάδας μας. Έτσι το παιχνίδι με τον Πανδραμαϊκό που ήταν προγραμματισμένο για το Σάββατο 10 Σεπτεμβρίου θα γίνει την επόμενη μέρα, Κυριακή 11 Σεπτεμβρίου, στο γήπεδο μας, ενώ το παιχνίδι στην Αρναία με την τοπική ομάδα θα γίνει μια μέρα νωρίτερα και πιο συγκεκριμένα το Σάββατο 10 Σεπτεμβρίου.
Το Γραφείο Τύπου

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *