ΚΑΤΣΑΒΑΚΗΣ: “ΙΣΩΣ ΑΝΑΘΕΩΡΗΣΟΥΜΕ ΓΙΑ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΠΑΙΚΤΕΣ – ΠΡΟΚΥΠΤΕΙ ΜΗΝΥΜΑ ΕΝΙΣΧΥΣΗΣ”

Περισσότερα περίμενε ο τεχνικός της Δόξας Δράμας, Μάκης Κατσαβάκης, στο σημερινό φιλικό στην Προσοτσάνη από τους παίκτες που χρησιμοποίησε γενικώς, όχι τόσο για την πρώτη ήττα με 2-0 στα τεστ προετοιμασίας, όσο για την εικόνα με αντίπαλο που παίζει δυο κατηγορίες παρακάτω.

Ο τεχνικός των “Μαυραετών” ανέφερε: “’Ισως κάποιους νεαρούς να τους υπερεκτιμήσαμε. Ίσως χρειάζονταν ακόμα και σε αυτό το φιλικό 3-4 έμπειρους δίπλα τους, για να υποστηριχθούν καλύτερα. Μπορεί να μας επηρέασε και η κούραση, είχαμε το πρωί προπόνηση, αλλά για τη συγκεκριμένη εικόνα δε πρέπει να στεκόμαστε σε δικαιολογίες. Σχηματίσαμε εικόνα και για παιδιά που δεν έπαιξαν πολύ μέχρι τώρα. Πιο νεαρούς, εκ των οποίων οι περισσότεροι έχουν δικαίωμα συμμετοχής και στην Κ19. Θέλαμε να πάρει ρυθμό ο Πανουργιάς, που εντάχθηκε αργά στην προετοιμασία, αλλά και ο Μουτζούρης, που προερχόταν από τραυματισμό. Συνολικά, δεν ήταν η απόδοση που περιμέναμε. Ίσως για ορισμένους παίκτες πρέπει να αναθεωρήσουμε αν έχουν θέση στην πρώτη ομάδα της Δόξας ή πρέπει να παίξουν στην Κ19. Βέβαια, κάποιοι παίκτες πήγαν καλά και έδειξαν θετικά στοιχεία, όπως οι Ιορδανίδης και Ρεμπετσιώτης. Γενικώς, προκύπτει μήνυμα για ανάγκη περαιτέρω ενίσχυσης”.

ΕΝΟΣ ΛΕΠΤΟΥ ΣΙΓΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΝΕΣΤΗ ΒΛΑΧΟ

Πριν τη σέντρα στο φιλικό, τηρήθηκε ενός λεπτού σιγή στη μνήμη του αξέχαστου Δραμινού ηθοποιού, Ανέστη Βλάχου (καταγωγή από Προσοτσάνη, δηλωμένος υποστηρικτής της Δόξας), που “έφυγε” από τη ζωή σε ηλικία 87 ετών.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *