Καβάλα: Αρχίζουν από την Τρίτη οι ανακοινώσεις παικτών – «Υπήρξαμε αρκετά επιλεκτικοί»

Tο 2022 είναι μόλις λίγες ημέρες μακριά και στο στρατόπεδο του Α.Ο Καβάλα οι προετοιμασίες συνεχίζονται με πυρετωδεις ρυθμούς.

Έτσι από αύριο αναμένονται οι επίσημες ανακοινώσεις των παικτών που θα απαρτίζουν το ρόστερ, όπως έκανε γνωστό η Καβάλα.

Η ανακοίνωση:

Θέλεις να γνωρίσεις τα ονόματα των ποδοσφαιριστών που θα εκπροσωπήσουν την ομάδα και την πανέμορφη πόλη μας στην Super League 2;

Εφόσον αρκετοί καλοί ποδοσφαιριστές έχουν ήδη ενεργό συμβόλαιο με άλλες ομάδες, οι επιλογές μας ήταν περιορισμένες. Όμως υπήρξαμε αρκετά επιλεκτικοί. Θέλαμε να επιλέξουμε νεαρούς και δυναμικούς ποδοσφαιριστές οι οποίοι θα μας βοηθήσουν σήμερα αλλά θα αποτελούν και μέρος του μέλλοντος μας. Θέλουμε ποδοσφαιριστές από το παρελθόν μας που να γνωρίζουν την ιστορία μας και τις προσπάθειες που καταβάλαμε αλλά και νέους ποδοσφαιριστές που θέλουν να γίνουν μέρος του μέλλοντος μας. Θελήσαμε ατρόμητους ποδοσφαιριστές που κατανοούν την πρόκληση και δεν την φοβούνται.

Θα αρχίσουμε να ανακοινώνουμε τα ονόματα των ποδοσφαιριστών από αύριο. Όταν επιλέγαμε αυτούς τους ποδοσφαιριστές, κοιτούσαμε για χαρακτηριστικά που εκπροσωπούν την πόλη μας. Θέλαμε να εντάξουμε ποδοσφαιριστές που να είναι εργατικοί, παθιασμένοι και να πιστεύουν στις οικογενειακές αξίες (στις αξίες της ομάδας). Θέλουμε ποδοσφαιριστές περήφανους που μισούν να χάνουν. Χαρακτηριστικά που θεωρώ πως εκπροσωπούν τους Καβαλιώτες. Άλλωστε η ομάδα μας πρέπει να αντανακλά τις αξίες της πόλης μας.

Στηρίξτε την ομάδα μας και αυτούς τους νέους ποδοσφαιριστές με την παρουσία σας στις εξέδρες του «Ανθή Καραγιάννη».

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *