Η 10η αγωνιστική της Superleague 2

Με τα παιχνίδια της 10ης αγωνιστικής συνεχίστηκε το πρωτάθλημα της Superleague 2. Ισοπαλία είχαμε στο ντέρμπι της αγωνιστικής μεταξύ του Ιωνικού και του Λεβαδειακού, «διπλό» του Διαγόρα στα Τρίκαλα, “Χ” και η Δόξα με τον Καραϊσκάκη.

Αναλυτικά τα ματς, η βαθμολογία καθώς και οι επόμενοι αγώνες:

Εργοτέλης – Παναχαϊκή 1-0

Ο Εργοτέλης συνέχισε το αήττητο σερί του (7 αγώνες), κερδίζοντας και την Παναχαϊκή στο Παγκρήτιο με 1-0. Το μοναδικό τέρμα της αναμέτρησης το πέτυχε με εξαιρετική προσπάθεια ο Μπουρσέλης στο 71′, περνώντας αρχικά δύο παίκτες και έπειτα με κίνηση «ρουλέτα» και τον τρίτο αμυντικό, για να πλασάρει εύκολα τον Κολοβούρη στην γωνία του. Με αυτήν την νίκη οι Κρητικοί αναρριχήθηκαν στην πρώτη θέση της βαθμολογίας.

Δόξα Δράμας – ΑΕ Καραϊσκάκης 0-0

Στην Δράμα ο Καραϊσκάκης έφυγε με τον βαθμό της ισοπαλίας, σε ένα μέτριο ματς με λίγες ευκαιρίες και για τις δύο ομάδες. Μεγαλύτερη ευκαιρία της Δόξας το δοκάρι του Αγγελόπουλου στο 13′, ενώ για την ομάδα της Άρτας το σουτ του Δούμτσιου στο 60′ το οποίο απέκρουσε ο Στεφανάκος.

Απόλλων Λάρισας – Χανιά 1-0

Ονειρεμένο ντεμπούτο για τον στράικερ Ομπράντοβιτς ο οποίος, μετά από γύρισμα του Γιάκος, άνοιξε το σκορ σε κενή εστία και έδωσε τους τρεις βαθμούς στην ομάδα της Λάρισας. Μία νίκη στα τελευταία 5 ματς για τα Χανιά που προβληματίζουν.

Τρίκαλα – Διαγόρας Ρόδου 0-1

Δεύτερη συνεχόμενη νίκη για τον Διαγόρα μέσα στην έδρα των Τρικάλων. Οι Ροδίτες σκόραραν νωρίς-νωρίς (2′) με σουτ του Σμυρλή έπειτα από ωραία σέντρα του Αθανασίου από τα αριστερά. Αξίζει να σημειωθεί ότι στα τελευταία 10 λεπτά του αγώνα οι φιλοξενούμενοι έμειναν με 9 παίκτες! (Μπαστακός 81′, Κάκκο 87′)

Ξάνθη – ΟΦ Ιεράπετρας 2-1

Παραμένει στους μηδέν βαθμούς η ομάδα της Κρήτης που παρόλα αυτά έβαλε δύσκολα στην Ξάνθη. Οι Ακρίτες πέτυχαν το 1-0 με τον Σιατραβάνη στο 27′ αλλά ο ΟΦΙ κέρδισε πέναλτι στο 42ο λεπτό το οποίο εκτέλεσε εύστοχα ο Βογιατζής. Στο δεύτερο ημίχρονο η Ξάνθη έμεινε με 10 παίκτες και φάνηκε να κολλάει στην ισοπαλία, όμως στο 84′ με ένα εκπληκτικό βολέ ο Τάτος έκανε το τελικό 2-1 για τους γηπεδούχους.

Ιωνικός Νίκαιας – Λεβαδειακός 1-1

Ισόπαλοι αναδείχθηκαν Ιωνικός και Λεβαδειακός στο ντέρμπι της 10ης αγωνιστικής σε ένα ματς με πολλές ευκαιρίες. Στο 27′ ο Ρόλε έδωσε μια ψηλοκρεμαστή πάσα στον Κάστρο και αυτό με την σειρά του απέφυγε τον αμυντικό και άνοιξε το σκορ. Στην επανάληψη οι παίκτες του Σωτήρη Αντωνίου ανέβασαν ρυθμό και αν και έμειναν με παίκτη λιγότερο, εν τέλει ισοφάρισαν με κεφαλιά του Νίκα έπειτα από κόρνερ του Μαρίνου.

Τελικά αποτελέσματα και σκόρερς:

Εργοτέλης – Παναχαϊκή 1-0 (Μπουρσέλης 71′)

Δόξα Δράμας – ΑΕ Καραϊσκάκης 0-0

Απόλλων Λάρισας – Χανιά 1-0 (Ομπράντοβιτς 61′)

Τρίκαλα – Διαγόρας Ρόδου 0-1 (Σμυρλής 2′)

Ξάνθη – ΟΦ Ιεράπετρας 2-1 (Σιατραβάνης 27′, Τάτος 84′ – Βογιατζής 42′)

Ιωνικός Νίκαιας – Λεβαδειακός 1-1 (Ρόλε 27′ – Νίκας 69′)

Η βαθμολογία μέχρι στιγμής:

Οι επερχόμενοι αγώνες:

Γιώργος Μουρατίδης

Ο Γιώργος Μουρατίδης είναι ένας νέος δημοσιογράφος με όρεξη και φιλοδοξίες. Έχει αγάπη γι' αυτό που κάνει και όπως όλη η ομάδα της Dramasport είναι ερωτευμένος με τον Δραμινό Αθλητισμό και την δημοσιογραφία.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *