Ηρακλής – Δόξα Δράμας 2-1: Ήττα με ανταγωνιστικό ποδόσφαιρο |Κέρδισε τις εντυπώσεις και κράτησε το σκορ ο Καράδαης

Νικητής στις λεπτομέρειες ο Ηρακλής, με 2-1 στο Καυτανζόγλειο σε κεκλεισμένων των θυρών φιλικό κόντρα στην αξιόμαχη Δόξα Δράμας, που αγωνιστικά έδειξε να καλύπτει εν πολλοίς τη διαφορά μιας κατηγορίας που χωρίζει τις δυο ομάδες. 

Για τον Ημίθεο, που έπαιξε χωρίς τον Μελούνοβιτς, άνοιξε το σκορ μόλις στο 7΄ ο Ματίας Τομάς με κοντινό πλασέ σε σέντρα-σουτ του Άλεξιτς, ενώ οι “Μαυραετοί” (έλειψε ο γκολκίπερ Κολιοφούκας, αλλά ο Καράδαης ήταν σε καλή μέρα) ισοφάρισαν σε 1-1 με πέναλτι του Βάντερσον στο 50΄, μετά από χέρι του Νταμιάν Σίλβα στην περιοχή. 

Στο 64΄ ο Βέλγος Ντένζελ Γιουμπιτάνα με ωραίο αριστερό σουτ από πλάγια θέση διαμόρφωσε το τελικό 2-1. Ευκαιρίες για την ομάδα του Κώστα Γεωργιάδη έχασαν οι Κουντουριώτης (72΄) και Πατράλης (82΄).

“ΛΑΧΤΑΡΑ” ΜΕ ΧΡΟΥΣΙΕΛ

Στο 17’ ο Σεμπάστιαν Χρουσιέλ τραυματίστηκε στο πρόσωπο σε σύγκρουση με αντίπαλο και χρειάστηκε να διακομιστεί στο Νοσοκομείο Παπαγεωργίου για περαιτέρω εξετάσεις, ενώ ο αγώνας διακόπηκε για πέντε λεπτά προκειμένου να παρασχεθούν οι πρώτες βοήθειες στον Πολωνό στόπερ, που προσωρινά δεν είχε τις αισθήσεις του και είχε απώλεια μνήμης, ενώ διεγνώσθη με κάκωση στο κεφάλι. Μετά τις εξετάσεις, που βγήκαν “καθαρές”, πήρε εξιτήριο, σύμφωνα με την ενημέρωση του Ηρακλή.

ΗΡΑΚΛΗΣ: Βελλίδης (46′ Παλαβράκης), Πανάγου (80′ Μπαλικτσής), Βιτλής (46′ Σενγκιέργκης), Κωστούλας, Χρουσιέλ (20′ λ. τ. Σιούτας), Δόρης (46′ Πατράλης), Μ. Παπαστεριανός (46′ Νταμιάν Σίλβα), Τότσκα (46′ Κραγιόπουλος), Άλεξιτς (46′ Γιουμπιτάνα), Ματίας Τομάς (80′ Χειρίτραντας), Μανουσάκης (46′ Κουντουριώτης).

ΔΟΞΑ ΔΡΑΜΑΣ: Καράδαης, Θεοδοσιάδης (46′ Βάντερσον), Σ. Κυριακίδης (61′ Αρ. Ιορδανίδης), Φραγκούλης, Μκρτσιάν, Τζελίδης (71′ Περσίδης), Μπλιός, Πιτσόλης (80′ Οικονομίδης), Πιρές, Κόντος (67′ Χατζηκυριάκου), Παπαδόπουλος (83′ Ρούτσης).

Πηγή: soccerpractor.blogspot.com

Φωτο από Iraklis Fc

Δείτε τα βίντεο του ORASI TV και του insport.gr με τις καλύτερες φάσεις, αλλά και δηλώσεις μετά το φιλικό

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *