Εργοτέλης – Δόξα Δράμας 6-0 : Συντριβή για τους Μαυραετούς | Λύγισε από τις πολλές απουσίες στο β’ μέρος

Ντροπιαστική ήττα γνώρισε πριν από λίγο η Δόξα Δράμας στο Ηράκλειο με αντίπαλο τον Εργοτέλης με 6-0, δεχόμενη 4 γκολ σε 20 λεπτά . Τα πράγματα για μια ακόμη φορά στράβωσαν από την αρχή για τον Θανάση Κολιτσιδάκη με τους γηπεδούχους να ανοίγουν νωρίς το σκορ.

Η Δόξα προσπάθησε να απειλήσει κυρίως με μακρινά σουτ και όλα έδειχναν ότι θα παλέψει το παιχνίδι, όμως στο β’ μέρος όλα κατέρρευσαν.

Στο αγωνιστικό κομμάτι ο Εργοτέλης μπήκε καλύτερα στο παιχνίδι και στο 7’ άνοιξε το σκορ με τον Τζέλιο για το 1-0. Η Δόξα απείλησε πρώτη φορά   με τον Μαυρία 14’ χωρίς να απειλήσει τον αντίπαλο τερματοφύλακα.

Στην συνεχεία οι γηπεδούχοι είχαν  2 καλές ευκαιρίες να πετύχουν και δεύτερο τέρμα χωρίς αποτέλεσμα.

Μετά το 30’ η Δόξα ανέβασε ρυθμούς και απείλησε αρχικά με σουτ του Αγγελόπουλου με την μπάλα να περνάει άουτ. Στο 35’ ωραίο σουτ του Μαυρίας για την Δόξα ο Κουτσομήτρος θα μπλοκάρει την μπάλα με το 1-0 να παραμένει και να είναι το σκορ του πρώτου μέρους.

Στην επανάληψη η Δόξα μπήκε καλύτερα και στο 47’ είχε δοκάρι με τον Μενσά, χάνοντας μεγάλη ευκαιρία να ισοφαρίσει. Σαν να μην έφτανε αυτό στο 49’ ο Κονραντ έκανε το 2-0 βάζοντας ταφόπλακα στα όνειρα των Δραμινών για να πάρουν κάτι από το παιχνίδι.

Από εκεί και πέρα ξεκίνησε ο επιθετικός μονόλογος; των Κρητικών, αρχικά στο 64’ ο Μανουσάκης έκανε το 3-0, στο 72’ ο Πετρινός έκανε το 4-0, στο 81’ ο Μπουρσέλης έκανε το 5-0 και στο 85’ ο Πετρινός έκανε το τελικό 6-0.

Η εμφάνιση της Δόξας προβλημάτισε και σίγουρα θα έχει κλονιστεί και η ψυχολογία των παικτών, το καλό της σημερινής μέρας όμως είναι ότι στο αρχικό σχήμα ξεκίνησε ο Ανέστης Τάσιος και έκανε ντεμπούτο ο Κυριακίδης με την φανέλα της Δόξας.

7′ Ο Τσέλιος γίνεται παραλήπτης βαθιάς κάθετης από τον Μαζουλουξή και βγαίνει τετ α τετ απέναντι στον Στεφανάκο και 1-0

14′ αδύναμο σουτ του Μαυρία δεν ανησυχεί τον Κατσιμήτρο που μπλοκάρει εύκολα.

16΄Το σουτ του Μπουτσάκη φεύγει ψηλά άουτ

24′ Λάθος γύρισμα του Πάντσιου προς τον Κατσιμήτρο την τελευταία στιγμή ο τερματοφύλακας του Εργοτέλη διώχνει σε κόρνερ

27′ Ο Κόντραντ βγαίνει από αριστερά μέσα στη μικρή περιοχή απέναντι στο Στεφανάκη όμως το πλασέ του φεύγει ελάχιστα έξω από το δεύτερο δοκάρι.

30΄Μακρινό σουτ του Αγγελόπουλου από τον άξονα φεύγει λίγο πάνω από τα δοκάρια του Κατσιμήτρου.

36′ Πολύ καλό σουτ του Μαυριά αναγκάζει τον Κατσιμήτρο να μπλοκάρει εντυπωσιακά.

47′ Ωραίο σουτ του Μενσά η μπάλα θα σταματήσει στο δοκάρι του Κατσιμήτρου


49” Βαθιά σέντρα μέσα στην αμυντική ζώνη της Δόξας και αυτή τη φορά ο Κόντραντ είναι αυτός που βγαίνει απέναντι στο Στεφανάκο και νικά τον τερματοφύλακα της Δόξας και το 2-0.

52′ Σουτ του Τζέλιου ο Στεφανάκος θα αποκρούσει

64′ Ο Κόντραντ βγάζει τον Μανουσάκη απέναντι στο Στεφανάκο και πλασάρει τον τερματοφύλακα της Δόξας κάνοντας το τρίτο γκολ για τους κρητικούς

72′ Ο Μπουρσέλης κάνει μακρινό σουτ από τον άξονα, κακή απόκρουση από τον Στεφανάκο που δεν μπλοκάρει αλλά χάνει την κατοχή της μπάλας και ο Πατρινός που καραδοκεί κάνει το τέταρτο γκολ

78′ Ο Μπουρσέλης τετ α τετ ο Στεφανάκος θα αποκρούσει

80′ Μπουρσέλης τετ α τετ με τον Στεφανάκο πλασέ και 5-0

84′ Ο Πατρινός βγαίνει απέναντι στο Στεφανάκο, και κάνει το 6-0

Εργοτέλης (Ταουσιάνης): Κατσιμήτρος, Νεράλ, Σερβιλάκης, Μπάτζιος, Μαζουλουξής, Πέιος, Τσέλιος, Μπουτσάκης, Μανουσάκης, Κόνραντ, Κωστανάσιος.

Δόξα Δράμας (Κολιτσιδάκης): Στεφανάκος, Σπυρόπουλος, Μαρινάκης, Μαυριάς, Μπελεβώνης, Τάσιος, Νιμπά, Μπολάκης, Κουτσιανικούλης, Μενσά, Αγγελόπουλος.

Στο β’ μέρος αγωνίστηκαν οι: Φυτόπουλος,  Σαμπανίδης, Παρασκευάς,Κυριακίδης, Μπαράγκο.

Διαιτητής: Θεοχάρης (Θεσσαλίας) / Καλλής (Ανατ. Αττικής) – Αναστασίου (Θεσσαλίας)

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *