Ολυμπιακός: Ποιος είναι ο Κουτσίδης και πώς από Γιουνάιτεντ και Μπενφίκα έφτασε στον Πειραιά

Το football trip του Ισίδωρου Κουτσίδη έπιασε το πρώτο μαξιλαράκι. Ο Δραμινός στόπερ μπήκε στην αποστολή του Ολυμπιακού για το δεύτερο παιχνίδι κόντρα στην ΑΕΚ για τα ημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδας Novibet στο Καραϊσκάκης.

Όσοι διάβασαν την αποστολή του Ολυμπιακού για το δεύτερο ματς απέναντι στην ΑΕΚ για τα ημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδας Novibet (12/4, 19:30, COSMOTE SPORT 4HD, ), σίγουρα αναρωτήθηκαν “ποιος είναι ο Κουτσίδης;” όταν αντιλήθηφθηκαν πως το όνομα αυτό έχει συμπεριληφθεί στη λίστα των εκλεκτών του Ζοζέ Ανιγκό.

Για τους μυημένους στις αναπτυξιακές κατηγορίες ο στόπερ Ισίδωρος Κουτσίδης μόνο άγνωστος μεταξύ αγνώστων δεν είναι.

Γεννημένος το 2004 έχει ήδη περπατήσει κάποια χιλιόμετρα στο ποδόσφαιρο και έχει γευτεί από καιρό και το τι εστί εξωτερικό. Ο Κουτσίδης στο μεσοδιάστημα Δράμα, ΠΑΟΚ, Πανσερραϊκός πέρασε και από τα κλιμάκια των Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και Μπενφίκα.

Κάπου το Brexit και κάπου η επιμονή του Ολυμπιακού κατάφεραν να δημιουργήσουν μία εσωτερική περήφανη πώληση από τον ξακουστό για το καλό του μάτι Πανσερραϊκό στον Ολυμπιακό.

Με το καλημέρα σας μάλιστα ο Κουτσίδης λανσαρίστηκε από τους ερυθρόλευκους με την ταμπέλα του μεγάλου πρότζεκτ. Φημολογείται δε πως υπήρξε σκληρό ντέρμπι στο παρασκήνιο μεταξύ Θεσσαλονίκης – Πειραιά με την κατάληξη, πλέον, γνωστή.

Ο Κουτσίδης μετά από την εμπειρία του εκτός συνόρων με τις γρήγορες κινήσεις των ανθρώπων του Πανσερραϊκού έγινε “λιοντάρι” και σε ελάχιστο χρονικό διάστημα οι Σερραίοι κατάφεραν και τον πούλησαν στον Ολυμπιακό.

Τι αρέσει από τον Κουτσίδη

Ο Δραμινός κεντρικός αμυντικός χαρακτηρίζεται για την εξαιρετική σωματοδομή του. Έχει ύψος 1,93μ. είναι δυνατός και δεν φοβάται και μπαίνει δυνατά στις φάσεις. Χρησιμοποιεί σε καλό επίπεδο και τα δύο πόδια του, ενώ για τη θέση του θεωρείται -από τους ειδικούς- πως έχει και μια καλή τεχνική.

Από τον Πανσερραϊκό κιόλας είχαν να λένε για το ήρεμο του χαρακτήρα του εκτός γηπέδου και την προσήλωσή του στη δουλειά προκειμένου να εξασφαλιστεί η συνεχόμενη βελτίωση. Εφέτος έχει γράψει στο σύνολο 18 συμμετοχές (4 με τον Ολυμπιακό Β’ και 14 με την Κ19), ενώ τρεις φορές έχει σκοράρει κόντρα σε Ατρόμητο, Παναιτωλικό και ΠΑΣ Γιάννινα.

Ο Ολυμπιακός περιμένει πράγματα από τον Κουτσίδη και βάσει όσων ακούγονται θα τις πάρει τις ευκαιρίες του στο εγγύς μέλλον. Στο μυαλό και στα πόδια του είναι εάν θα το εκμεταλλευτεί στο τέλος της ημέρας…

Πηγή: Sport24.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *