Δόξα – Μακεδονικός 0-0:Κουρασμένοι οι μαυραετοί κόλλησαν στη λευκή ισοπαλία (picts)

Πολύ ενδιαφέρον φιλικό παιχνίδι διεξήχθη χθες στο γήπεδο της Δόξας μεταξύ της τοπικής ομάδας και του Μακεδονικού.Παρά το ισόπαλο 0-0 οι δύο ομάδες έδωσαν τον καλύτερο εαυτό τους για το αποτέλεσμα και οι δύο προπονητές έβγαλαν χρήσιμα συμπεράσματα για την κατάσταση των ποδοσφαιριστών τους.

 Αναμφίβολα η ομάδα που κέρδισε τις εντυπώσεις μια και αγωνίζεται και μια κατηγορία κάτω από την Δόξα ήταν ο Μακεδονικός που είχε εξαιρετική οργάνωση στο μεσοαμυντικό κομμάτι και στο β’ μέρος ανεβάζοντας απόδοση είχε ένα πολύ καλό διάστημα από το 55′ έως το 70′ όπου μπορούσε και να σκοράρει. 

Σίγουρα ελαφρυντικό για την Δόξα το πολύ απαιτητικό φιλικό λίγες μέρες πιο πριν με την Βέροια και το γεγονός πως ανέφερε ο Μάκης Κατσαβάκης στο τέλος του ματς ότι προηγήθηκαν του φιλικού μια μέρα πριν δύο πολύ φορτωμένες προπονήσεις. 


Φάσεις αγώνα

 Στο 5′ σέντρα σουτ του Μουδούρογλου διώχνει ο Γουναριδης και οι αμυντικοί και νέο σουτ του Αποστολίδη άουτ.
Στο 40′ απευθείας φάουλ του Παπαδόπουλο μπλοκάρει ο Γουναρίδης.
Στο 41′ εκτέλεσε φάουλ ο Παπαδόπουλος από πλάγια άουτ.
Στο 45+ ωραία σέντρα του Χασάνογλου σουτ του Τσουκάνη στα σώματα και κόρνερ.Στο 57′ σέντρα του Παπαϊωάννου σουτ στην κίνηση του Πανουργιά άουτ.
Στο 58′ μεγάλη ευκαιρία για το. Μακεδονικό στην κόντρα τέτατετ ο Μποικά σουτ άουτ.
Στο 80′ στην κόντρα η Δόξα πάσα του Παπαδόπουλου σουτ του Κυριακίδη τον μπλοκάρει σωτηρία ο Βασιλείου. 

Διαιτητής του αγώνα Πουλικίδης με βοηθούς Κουβαλάκη και Σιαμάνη .

Δόξα Δράμας(Μάκης Κατσαβάκης):Κολιοφούκας, Γιαννούσης, Θεοδοσιάδης, Μουντζούρης, Πανουργιάς, Παβλιτς, Αποστολίδης, Καραγιάννης, Ελέζι, Παπαδόπουλος, Μουδούρογλου.Στο β μέρος έπαιξαν και οι: Ιορδανίδης, Κυριακίδης, Παπαϊωάννου, Πετρίδης και Τάσιος.

Μακεδονικός(Γιώργος Αμανατίδης): Γουναρίδης, Βασιλείου, Σαραγιώτης, Χασάνογλου, Καραμπάς, Δοξάκης, Καράμπελας, Γαρύφαλλος, Ζανάκης, Μποικά, Τοπούζης.Για τους φιλοξενούμενους δύο αναγκαστικές αλλαγές στο πρώτο μέρος στο 31′ στη θέση του Καραμπά ο Μπενάκης και στο 43′ στη θέση του Τοπούζη ο Τσουκάνης. Στο β μέρος έπαιξαν και οι: Παπαδόπουλος, Μαρνέρης, Νατζιόπουλος, Γρηγοριάδης, Φαρμάκης, Βαζιλάκης.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *