Δόξα Δράμας: Δεν μένει Δράμα ο Γιώργος Ναουμίδης | Συνεχίζει στον Βύρων Καβάλας

Τι κι αν ανακοινώθηκε απο την Δόξα Δράμας στις 9 Αυγούστου η μεταγραφή του Γιώργου Ναουμίδη απο τον Βυρων καβάλας, μετά απο 28 μέρες αποτελεί παρελθόν καθώς ανακοινώθηκε εχθές η ανανέωση της συνεργασία του με την ομάδα της Καβάλας.

Ερωτηματικό παραμένει ποιοι ήταν λόγοι που οδήγησαν τον παίκτη να απομακρυνθεί απο τους Μαυραετούς και τι μήνυμα μπορεί να περάσει προς τον φίλαθλο κόσμο της ομάδας 4 μέρες πριν την έναρξη του πρωταθλήματος και φυσικά στο κλίμα της ομάδας.

Αυτό που γνωρίζουμε είναι οτι προσπαθούν στην Δόξα να ρίξουν τους παλμούς και ώστε να μην χαλάσει η ηρεμία των ποδοσφαιριστών ενόψει της πρεμιέρας καθώς ο Μάριος Παναγιώτου και οι συνεργάτες τους θέλουν να κρατήσουν ψηλά το υθηκό των παικτών και να υπάρχει θετική ψυχολογία και φυσικά περιμένουμε μια επίσημη τοποθέτηση απο τους Μαυραετούς για αυτό το φιάσκο.

Διαβάστε λοιπόν την ανακοίνωση του Βύρων Καβάλας:

Για 2η χρονιά θα φορά τη φανέλα της ομάδας μας ο ποδοσφαιριστής Γιώργος Ναουμίδης. Ο έμπειρος κεντρικός αμυντικός συνεχίζει την ποδοσφαιρική του διαδρομή στο Βύρωνα με πολλή όρεξη για δουλειά. Από πέρυσι άλλωστε οι σχέσεις μεταξύ των δυο πλευρών απέκτησαν γερές βάσεις και οι κοινοί στόχοι οδήγησαν στην ανανέωση της συνεργασίας. Ο Γιώργος αφού έδωσε τα χέρια με τον πρόεδρο Άρη Καρίπογλου, τόνισε: «Είναι ιδιαίτερη χαρά που μένω στην ομάδα του Βύρωνα Καβάλας. Εύχομαι καλή χρονιά σε όλη την οικογένεια της ομάδας, να έχουμε υγεία και στο τέλος να πανηγυρίσουμε όλοι μαζί τους στόχους που έχουμε θέσει».

Γιώργο, συνεχίζουμε δυναμικά μαζί! Καλή σεζόν δίχως τραυματισμούς, με επιτυχίες και διακρίσεις!

Θυμηθείτε την ανακοίνωση της Δόξας Δράμας στις 9 Αυγούστου :

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *