Δόξα Δράμας : Ξεκίνησε ο σχεδιασμός της ομάδας – μέχρι τις 10 Αυγούστου η πρώτη προπόνηση των Μαυραετών

Εχθές όπως πρώτοι εμείς σας είχαμε ενημερώσει πραγματοποιήθηκε συνάντηση ανάμεσα στου Κύπριους Επενδυτές και με την διοίκηση του Ερασιτέχνη. Καθορίστηκαν επί τάπητος θέματα που αφορούσαν την χρήση του γηπέδου της Δόξας Δράμας και θέματα τα οποία αφορούσαν την οργάνωση των Μαυραετών.

Απο εκεί και πέρα οι επενδύτες συμφώνησαν με την ΕΠΣ Δράμας την ρύθμιση για την παραχώρηση του προπονητικού κέντρου στον Νικοτσάρα. Ταυτόχρονα σύμφωνα πάντα με αποκλειστικές πληροφορίες μας έγιναν κινήσεις για να ανανεώσουν παίκτες απο την περσινή ομάδα, ενώ γίνονται προσπάθειες για την στελέχωση του ρόστερ.

Η προετοιμασία της ομάδας πρόκειται να ξεκινήσει το αργότερο μέχρι τις 10 Αυγούστου και φαίνεται οτι θα υπάρχει έντονο το Δραμινό στοιχείο στους Μαυραετούς. Όλα είναι στην ομάδα ομαλά και υπάρχει μια υγιεί σταθερότητα, σίγουρα όμως εμείς δεν παίζουμε με το άγχος των φιλάθλων της Δόξας και μέχρι να ανακοινωθούν οι Κύπριοι επενδυτές, ονόματα, παίκτες και διάφορες καταστάσεις επίσημα.

Αναμένονται εξελίξεις….

Δημήτρης Μπουτζεκης

Ο Δημήτρης Μπουτζέκης είναι ο ιδρυτής αυτής της ιδέας που ονομάζεται Dramasport. Έχει πάθος για τον Δραμινό Αθλητισμό, όπως όλοι άλλωστε στην ομάδα μας, και πολύ όρεξη.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *