Μεταγραφική ενίσχυση στην Α.Ε. Κυργίων

Η Α.Ε. Κυργίων την φετινή χρονιά έχει βάλει και πάλι ψηλά τον πήχη, αυτό το καταλαβαίνει κανείς από τις μεταγραφές της ομάδας και από την πρόσληψη του προπονητή των διακρίσεων με την Προσοτσάνη, Γιώργο Λάλα.

Έτσι, η διοίκηση της ομάδας ανακοίνωσε σημαντικές προσθήκες οι οποίοι είναι οι εξής:

Θεοδωρίδης Χρ., Σαμολαδάς Ιων., Χατζόπουλος Κ., Ζεκερίδης Π., Ζεκερίδης Χ., Άντζας Κ., Μίτρε Σ., Παπαζώτος Γ., Μαυροβασίλης Ιωνν.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της Α.Ε. Κυργίων:

Η Αε Κυργιων είναι στην ευχάριστη θέση να σας παρουσιάσει τα νέα της αποκτήματα.Από αριστερά
πρώτος είναι η πρώτη ανανέωση της ομάδας, ο Νίκος Τρελλοπουλος. Ακολουθεί ο Θεοδωρίδης Χρήστος, ένας νεαρός, εξελίξιμος, φερελπις και ώριμος παίχτης. Επόμενος ο Ιωάννης Σαμολαδας, ο όποιος έρχεται στην ομάδα μας και μαζί με τον Κώστα Χατζόπουλο θα δημιουργήσουν ένα εξαιρετικό δίδυμο τερματοφυλακων. Ο Ιωάννης αν και Κυργιωτης θα αγωνισθεί πρώτη φορά στο χωριό μας! Ακολουθούν οι τρεις νεαροί μας. Αρχικά ο Παύλος Ζεκεριδης, ο τελευταίος αλλά όχι έσχατος γιος του Χρήστου Ζεκεριδη. Επειτα ο Τηλέμαχος Σουβλερης (ο οποίος κάθε χρόνο ακολουθεί τη προετοιμασία της ομάδας, ανήκει στα τμήματα υποδομής της Δόξας Δράμας) και τρίτος ο Κωνσταντίνος Αντζας. Ο οποίος μετά από μια απαιτητική και επιτυχημένη χρονιά πανελληνίων επιστρέφει στα γήπεδα και στην ομάδα μας. 7ος ο Κωνσταντίνος Χατζόπουλος ο οποίος έχει ηδη παρουσιαστεί από την ομάδα μας. Με τον Κώστα ανοίξαμε το χορό των μεταγραφών. Ακολουθεί ο Σταύρος Μιτρε, ένα σταθερό ομόλογο της κατηγορίας, ένας πολυθεσιτης παίχτης! Επόμενος ο Γιώργος Παπαζωτος, ένας ντελικατος παίχτης, που έρχεται να βοηθήσει την ομάδα μας όπως ακριβώς έκανε και ο αδελφός του κατά το παρελθον! Τελευταίος ο Ιωάννης Μαυροβασιλης, ένας αρχοντικός παίχτης στο κέντρο με μεγάλη εμπειρία. Σας ευχαριστούμε ολους που επιλέξατε την ομάδα μας!

Δημήτρης Μπουτζεκης

Ο Δημήτρης Μπουτζέκης είναι ο ιδρυτής αυτής της ιδέας που ονομάζεται Dramasport. Έχει πάθος για τον Δραμινό Αθλητισμό, όπως όλοι άλλωστε στην ομάδα μας, και πολύ όρεξη.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *