Δεν πέρασε η ενοποίηση SL2 με FL – Πάμε για λύση 18 SL – 16 SL2 – 16 FL

Μειοψήφησε η πρόταση για την δημιουργία ενιαίας κατηγορίας Super League 2 και Football League στο σημερινό Δ.Σ της εκτελεστικής επιτροπής των δύο κατηγοριών.

Δεν πέρασε η πρόταση για ενοποίηση της Super League 2 και της Football League στο σημερινό Δ.Σ της εκτελεστικής επιτροπής των δύο κατηγοριών.

Συγκεκριμένα, η πρόταση για τη διεξαγωγή πρωταθλήματος σε δύο ομίλους των 16 ομάδων τέθηκε σε ψηφοφορία, με 10 ομάδες να ψηφίζουν υπέρ και πέντε κατά, με αποτέλεσμα να μη συγκεντρωθεί η απαιτούμενη πλειοψηφία (3/4).

Όπως αναφέρεται στη σχετική ανακοίνωση, παραμένει σε ισχύ η πρόταση για αναδιάρθρωση, με 18 ομάδες στη Super League, 16 ομάδες στη Super League 2 και 16 ομάδες στη Football League.

Στην ουσία αυτό που δεν θέλουν να κάνουν οι ομάδες της Super League 2 ζητούν να κάνει η Super League. Σε αυτή την δύσκολη στιγμή κανείς δεν ξέρει με ακρίβεια ποια είναι η πιο δίκαιη λύση και πιο είναι το συμφέρον των πολλών.

Αναλυτικά, η ανακοίνωση:
«Το Διοικητικό Συμβούλιο κατά τη σημερινή του συνεδρίαση μέσω τηλεδιάσκεψης έλαβε τις εξής αποφάσεις:

1) Αποφάσισε ομόφωνα την αναδιάρθρωση των πρωταθλημάτων. Ετέθη πρόταση από ομάδες της Football League για ενιαία κατηγορία με την Super League 2 με δυο ομίλους των 16 ομάδων. Υπέρ της πρότασης ψήφισαν δέκα (10) ομάδες και πέντε (5) κατά. Η πρόταση δεν συγκέντρωσε την απαιτούμενη πλειοψηφία των 3/4 που θέτει ο νόμος 4684/20. Παραμένει σε ισχύ η προηγούμενη πρόταση περί τροποποίησης των προκηρύξεων με τις κατηγορίες διαχωρισμένες ως εξής: SL1 18 ομάδες, Super League 2 16 ομάδες και η Football League 16 ομάδες.

2) Αποφασίστηκε ως ημερομηνία δήλωσης συμμετοχής η 20ή Αυγούστου και έναρξη της αγωνιστικής περιόδου 2020-2021 η 4η Οκτωβρίου».

Δημήτρης Μπουτζεκης

Ο Δημήτρης Μπουτζέκης είναι ο ιδρυτής αυτής της ιδέας που ονομάζεται Dramasport. Έχει πάθος για τον Δραμινό Αθλητισμό, όπως όλοι άλλωστε στην ομάδα μας, και πολύ όρεξη.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *