Γενική Συνέλευση Γ.Σ. Δόξας Δράμας : Με δύο σχήματα για την επόμενη μέρα

Ολοκληρώθηκε πριν από λίγο η Γενική συνέλευση του Γ.Σ. Συλλόγου Δόξα Δράμας εκεί που για περίπου 2 ώρες συζητήθηκε  πως θα πορευτεί η ομάδα για την επόμενη μέρα. Αρχικά την συζήτηση άνοιξε ο πρόεδρος του Γ.Σ. Δόξα Δράμας αναλύοντας τον σκοπό της διοίκησης τους που δεν είναι σκοπός του να διοικήσει το ανδρικό τμήμα, τον λόγω που κάλεσε σε Γενική Συνέλευση και τις κινήσεις της διοίκησης του.

Ανέφερε ότι υπάρχουν δυο προτάσεις για το μέλλον της ομάδας και την πρόθεση του για διοικούσα επιτροπή. Τα δύο αυτά σχήματα για το μέλλον της Δόξας Δράμας είναι το υπάρχων που έτρεχε την Δόξα Δράμας, δηλαδή αυτό του Τάσου Στράντζαλη και αυτό του Δραμινού παράγοντα Δημήτρη Περσίδη.

Αρχικά τον λόγω πήρε ο Κώστας Παπαλάμπρου σαν εκπρόσωπος της πλευράς του Τάσου Στράντζαλη και ανέλυσε σύντομα τι οδήγησε την ΠΑΕ σε αυτό το σημείο και την συμμετοχή της ομάδας στην Γ’ εθνική. Στην συνέχεια ανέλυσε με επιφύλαξη καθώς ακόμη όλα είναι στον αέρα τι προγραμματισμός υπάρχει στην ομάδα και το που θα βρει τα χρήματα για την επόμενη μέρα. Επίσης συνεχίζει να υπάρχει στήριξη από τον κ. Αποστολίδη  για να μπορέσει να τρέξει την ομάδα και πως θα πορευτεί το αθλητικό τμήμα.

Στην συνέχεια έγιναν ερωτήσεις από τα μέλη του ερασιτέχνη με τον κύριο Παπαλάμπρου να απαντάει με ειλικρίνεια για το πώς φτάσαμε σε αυτό το σημείο και για τα λάθη τα οποία έγιναν.

Μετά τον κ. Παπαλάμπρου στο βήμα ανέβηκε ο Δημήτρης Περσίδης ο οποίος παρουσιάστηκε ενωτικός και την πρόθεση του να βγει μπροστά για να βοηθήσει την Δόξα στο πρωτάθλημα της Γ’ εθνικής. Μαζί του θα είναι ο κ. Κεσκίνογλου και ο κ. Κωνσταντινίδης και περισσότεροι από 10 Δραμινοί επιχειρηματίες τους οποίους δεν αποκάλυψε πριν συζητήσει με τον ερασιτέχνη.

Ο Δημήτρης Περσίδης ανέφερε ότι βγαίνει μπροστά αυτή την στιγμή με τους συνεργάτες τους για να σταματήσει ο διχασμός τον Δοξαίων και ενωμένοι να καταφέρουν να κάνουν και πάλι την Δόξα μεγάλη. Τέλος, μετά την παρουσίαση του πλάνου από τον Δημήτρη Περσίδη αποφασίστηκε από το Δ.Σ. να βρεθεί με την πλευρά του Δημήτρη Περσίδη για περισσότερες πληροφορίες και στην συνέχεια μέχρι αύριο το βράδυ να παρθούν οι τελικές αποφάσεις .

Τέλος να αναφέρουμε ότι στην Γενική Συνέλευση του ερασιτέχνη δεν έδωσε το παρόν ο πρόεδρος της ΠΑΕ Τάσος Στράντζαλης ούτε κάποιος απο τους προ κατόχους του με τον Τάσο Καραγιαννίδη κατα την διάρκεια να κάνει επίσημη τοποθέτηση σε αθλητικό site που κάνει πόλεμο τον τελευταίο διάστημα την Δόξα !!!

Δείτε τα σχετικά βίντεο :

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *