Εθνικός Σοχού – Δόξα Δράμας 2-2: Έπαιξε σαν Δόξα και με πάθος παρέμεινε στην Γ’ εθνική | Πλούσιο ρεπορτάζ απο Σοχό

Φτάσαμε στην τελευταία αγωνιστική για να παλεύει η ιστορική Δόξα Δράμας να παραμείνει στην κατηγόρια. Μια Δόξα που ξεκίνησε με πολλά προβλήματα τα οποία έγιναν ακόμη περισσότερα στην συνέχεια και σίγουρα αξίζουν σε όλους που πρόσφεραν στην φετινή προσπάθεια συγχαρητήρια κυρίως στους παίκτες προπονητικό επιτελείο διοίκηση (μετά τον Ιανουάριο).

Ένα δυνατό παιχνίδι από την αρχή της αναμέτρησης με τον Εθνικό να χάνει στο 3’ την πρώτη καλή ευκαιρία με τον Ταγματζίδη, με την μπάλα να περνάει άουτ. Στο 4’ θα ισοφαρίσει τις ευκαιρίες η Δόξα με τον Ρατιόλα με την μπάλα να έχει την ίδια κατάληξη.

Στο 7’ νέα ευκαιρία για τους Μαυραετούς με τον Μουδούρογλου με το 0-0 να παραμένει.

Μεγάλη ευκαιρία για τους γηπεδούχους όταν σε  τετ α τετ του Φροσύνη με τον Κολιοφούκα ο τερματοφύλακας της Δόξας θα αποκρούσει σωτήρια.

Νέα μεγάλη ευκαιρία για τον Σοχό στο 19’ πάλι με τον Φροσύνη με το σουτ να περνάει λίγο άουτ.

Στο 21’ η Δόξα θα πετύχει γκολ με τον Μπαρέττα με την σημαία του βοηθού να είναι όρθια και να καταλογίζει τον παίκτη της Δόξας σε θέση οφ σαιντ με το 0-0 να παραμένει.

Στην συνέχεια δεν είχε σπουδαίες ευκαιρίες το παιχνίδι για να φτάσουμε στο 37’ όταν ο Σάββας Κυριακίδη θα πιάσει ένα καλοζυγισμένο σουτ με την μπάλα να καταλήγει στα δίχτυα για το 0-1 των Μαυραετών.

Με το 0-1 να είναι το σκορ του πρώτο μέρους.

Στην επανάληψη ο Εθνικός μπήκε καλύτερα στο παιχνίδι και κέρδισε πέναλτι με την Δόξα να διαμαρτύρεται έντονα για τον καταλογισμό του με τον Ταγματζίδη να αναλαμβάνει την εκτέλεση και να κάνει το 1-1 να τους γηπεδούχους.

Στο 57’ ο Ταγματζίδης με σουτ μέσα από την περιοχή θα κάνει το 2-1 για την ομάδα του εκμεταλλευόμενος την αδράνεια στην άμυνα της Δόξας.

Από εκεί και πέρα η Δόξα έπαιζε με την πλάτη στον τοίχο από ήξερε ότι το παιχνίδι στην Δράμα είναι 2-3 υπερ του Νέστου.

Στο 71’ ο Κόντος θα σπάσει την μπάλα στην μικρή περιοχή εκεί που βρίσκεται ο Κατσαμάγκας κάνοντας το 2-2 για την ομάδα του.

Από εκείνο το σημείο και έπειτα η Δόξα διαχειριστικέ σωστά το παιχνίδι γνωρίζοντας και το 5-3 του Πανδραμαϊκού με το 2-2 ανάμεσα στον Εθνικό Σοχού και την Δόξα να είναι το τελικό αποτέλεσμα.

Εθνικός Σοχού (Τσουκαλίδης): Κασαπίδης, Αντωνιάδης, Γιαγιάκος, Βασιλόπουος, Δημητρακούδης, Μπατσαράς, Καραμπατάκης, Νικολίτσας, Αμαραντίδης, Φροσύνης, Ταχματζίδης.

ΔΟΞΑ ΔΡΑΜΑΣ (Φιλίππου): Κολιοφούκας, Παπαϊωάννου, Γιαννούσης, Κυριακίδης Σαβ. , Θεοδοσιάδης, Τζανουλίνος, Ραουτιόλα, Κόντος, Μουδούρογλου, Μπαρέττας, Κατσαμάγκας.

Δείτε κάποια βίντεο  από φίλους της Dramasport στο Facebook

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *