Συνεχίζουν να γράφουν ιστορία οι Δραμινοί

Το ευρωπαϊκό όνειρο συνεχίζεται!Επική πρόκριση και ανατροπή της διαφοράς του πρώτου αγώνα για τον Bianco Monte Δράμα 1986 Δεν σταματούν να ονειρεύονται οι Δραμινοί, οι οποίοι με κατάθεση ψυχής κατάφεραν και πέτυχαν μια ιστορική νίκη και μια επική πρόκριση στην πρώτη τους ευρωπαϊκή συμμετοχή.

Οι παίχτες του Bianco Monte Δράμα 1986 έχοντας τη θερμή υποστήριξη του κοινού τους και με υπομονή στο παιχνίδι τους πανηγύρισαν στο τέλος τη νίκη και την κάλυψη της διαφοράς του πρώτου αγώνα. Οι Δραμινοί απέναντι στη RK Sloboda, στο πρώτο εντός έδρας ευρωπαϊκό παιχνίδι της ιστορίας τους, κατάφεραν να φτάσουν στο τελικό 24-17 γιορτάζοντας με τους φιλάθλους την πρόκριση στην πρώτη ευρωπαϊκή συμμετοχή στην ιστορία της ομάδας. Το ευρωπαϊκό όνειρο του Bianco Monte Δράμα 1986 συνεχίζεται!

****Αυτή την νέα μεγάλη επιτυχία της Δραμινής ομάδας περιέγραψε ο Δημήτρης Αδάκτυλος βγάζοντας πολλά συναισθήματα περιγράφοντας αυτές τις ιστορικές στιγμές. Έτσι, αύριο μην χάσατε αναλυτικό ρεπορτάζ στην Dramasport του Δημήτρη Αδάκτυλου και δηλώσεις των πρωταγωνιστών…

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *