Ο ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟΣ ΜΑΡΙΟΣ ΜΩΡΑΙΤΗΣ ΣΤΟΝ BIANCO MONTE ΔΡΑΜΑ 1986.ME ΔΙΕΘΝEIΣ ΔΙΑΚΡΙΣΕΙΣ ΣΤΟΝ ΑΣΕ ΔΟΥΚΑ, ΑΕΚ, ΚΑΙ HC ΑΝΟΡΘΩΣΗ.ΑΓΩΝΙΣΤΗΚΕ ΣΤΙΣ ΕΘΝΙΚΕΣ ΜΑΣ ΟΜΑΔΕΣ.

Ο BIANCO MONTE ΔΡΑΜΑ 1986 ανακοινώνει την μεταγραφή του Διεθνή Περιφερειακού Μάριου Μωραΐτη στην ομάδα μας για την νέα περίοδο.Ο αθλητής αγωνίστηκε στον ΑΣΕ ΔΟΥΚΑ, στην ΑΕΚ, και στην Ανόρθωση Κύπρου τα τελευταία χρόνια με την οποία μάλιστα έφτασε μέχρι τα ημιτελικά του EUROPEAN CUP. Με τον ΑΣΕ ΔΟΥΚΑ όπου αγωνίστηκε είχε Διεθνείς συμμετοχές στο CHALLENGE CUP για δύο χρόνια και έφτασε μέχρι τα ημιτελικά του θεσμού .

Με την ΑΕΚ έφτασε επίσης μέχρι τα ημιτελικά του CHALLENGE CUP και κατέκτησε το Πρωτάθλημα Ελλάδος.Με την Κυπριακή HC Ανόρθωση κατέκτησε δύο νταμπλ τις δύο τελευταίες χρονιές ενώ έφτασε μέχρι τον ημιτελικό του European Cup.O 26χρονος ύψους 1,93 Περιφερειακός ήρθε σε απόλυτη συμφωνία με τους Δραμινούς και τις προσεχείς μέρες θα αφιχθεί στην Δράμα για να γνωρίσει το νέο του περιβάλλον και τους ανθρώπους του συλλόγου.

Μάριε Μωραΐτη σου ευχόμαστε υγεία και η ανοδική πορεία της καριέρας σου να συνεχιστεί στην Δράμα. Ο Αθλητής δήλωσε για την μεταγραφή του στον BIANCO MONTE ΔΡΑΜΑ 1986:Προσωπικά θα ήθελα να εκφράσω ένα μεγάλο ευχαριστώ στην οικογένεια της Ανόρθωσης η οποία με αγκάλιασε από την πρώτη στιγμή και ποτέ δεν αισθάνθηκα μόνος και ξένος. Επίσης θα ήθελα να εκφράσω ένα μεγάλο ευχαριστώ και προσωπικά στον πρόεδρο της ομάδας Ανδρέας Ανδρεου ο οποίος με εμπιστεύτηκε αυτά τα δυο χρόνια προκειμένου η ομάδα να πετύχει τους στόχους που είχε θέσει.

Επιπλέον θα ήθελα να ευχαριστήσω τον Κωνσταντίνο Φιλάρετου , τον Στέφανο Φτερακιδη, τον Γιώργο Ζαραβίνα και τον Μάριο Ευσταθιάδη που με την δίκη τους δουλειά και ενασχόληση η ομάδα έφτασε να πρωταγωνιστεί σε ευρωπαϊκό και κυπριακό επίπεδο κατακτώντας κύπελλα. Όσο αφορά την μεταγραφή μου στην ομάδα της Δράμας από την πρώτη στιγμή κατάλαβα ότι είναι ομάδα με ένα μεγάλο όραμα , βλέψεις και πολλές προσδοκίες και στόχους για το μέλλον. Πιστεύω με την καθημερινή δουλειά που γίνεται και με την σωστή προπόνηση η ομάδα θα φτάσει πιο ψηλά από τους στόχους που έχει θέσει.

Η ομάδα πρέπει να πρωταγωνιστεί σε Ελληνικό και ευρωπαϊκό επίπεδο, για αυτό θα δώσω το 110% των δυνατοτήτων μου προκειμένου η ομάδα να γυρίσει και να διεκδικεί θέση στην Ευρώπη.

Σε όλο αυτό θα πρέπει να πω ευχαριστώ στον Πρόεδρο και σε όλο το Τεχνικό team της Δράμας η οποία με εμπιστεύεται σε αυτό το σπουδαίο έργο που γίνεται . Εύχομαι υγεία και να έχουμε μια καλή χρόνια.Το Γραφείο Τύπου

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *