Ο PLAYMAKER ΟΥΡΟΣ ΖΙΒΟΥΛΟΒΙΤΣ ΚΑΤΟΙΚΟΣ ΔΡΑΜΑΣ ΤΗΝ ΝΕΑ ΠΕΡΙΟΔΟ. ΔΙΕΘΝΗΣ ΜΕ ΤΙΣ ΕΘΝΙΚΕΣ ΟΜΑΔΕΣ ΠΑΙΔΩΝ, ΕΦΗΒΩΝ, ΝΕΩΝ

Ο BIANCO MONTE ΔΡΑΜΑ 1986 ανακοινώνει την μεταγραφή του Ούρος Ζιβούλοβιτς για την περίοδο 2022-23 στην ομάδα μας. Οι Δραμινοί συνεχίζουν την προσπάθεια για την δημιουργία ισχυρής ομάδας και ο 1.98 Playmaker μπορεί να δώσει πολλές λύσεις στην ομάδα. Ο 26χρονος αθλητής ξεκίνησε και αγωνίστηκε πολλά χρόνια στον ΑΣΕ ΔΟΥΚΑ ενώ τα τελευταία 2 χρόνια αγωνίστηκε στον ΑΡΗ ΝΙΚΑΙΑΣ. Ήταν επίσης μέλος των Εθνικών ομάδων παίδων, εφήβων και νέων.

Ο αθλητής δήλωσε για την μεταγραφή του: Θα ήθελα πρώτα απ όλα να ευχαριστήσω την διοίκηση και το τεχνικό team της Δράμας για την εμπιστοσύνη που έδειξαν προς πρόσωπο μου και μου έδωσαν την ευκαιρία να είμαι και εγώ μέρος αυτού του όμορφου συνόλου που έχουν δημιουργήσει τα τελευταία χρόνια. Έτσι και εγώ από την μεριά μου θα δώσω τον καλύτερο μου εαυτό για να πετύχουμε τους στόχους μας.

Είναι φανερό ότι η ομάδα της Δράμας κάθε χρόνο προσπαθεί να γίνεται πιο ανταγωνιστική με στόχο να πρωταγωνιστεί στο ελληνικό πρωτάθλημα και όλο αυτό σε συνδυασμό με το οικογενειακό κλίμα που υπάρχει δημιουργούν μια υγιή ομάδα. Έτσι λοιπόν με θετική ενέργεια, πίστη και εμπιστοσύνη που θα χτίσουμε μεταξύ μας μέσα από την πολύ προπόνηση θα προσπαθήσουμε όλοι μαζί να πετύχουμε τους στόχους μας και η ομάδα να βρίσκεται εκεί που της αξίζει!

Τέλος εύχομαι να έχουμε μια καλή χρόνια με υγεία και πολλές επιτυχίες.
Ούρος, καλώς όρισες στην ομάδα μας και στην φιλόξενη Δράμα. Ότι ονειρεύεσαι να γίνει πραγματικότητα.

Το Γραφείο Τύπου

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *