Δράμα ’86: Συνεχίζουν στον σύλλογο οι Lashchakou και Τουγκελίδης

Ξεκίνησε ο σχεδιασμός για την νέα χρονιά στην Δράμα ’86 και έτσι ανακοίνωσε την ανανέωση της συνεργασίας με έναν παίκτη που αποτελεί την σημαία του Συλλόγου τον Ευγένιο Τουγκελίδη και τον Lashchakou . Αναλυτικά:

H ανακοίνωση για τον MIKITA LASHCHAKOU

Ο ΛΕΥΚΟΡΏΣΟΣ MIKITA LASHCHAKOU ΚΑΙ ΤΗΝ ΝΈΑ ΠΕΡΙΟΔΟ ΚΑΤΟΙΚΟΣ ΔΡΑΜΑΣ.
Ο BIANCO MONTE DRAMA 1986 ανακοινώνει με ιδιαίτερη χαρά την ανανέωση της συνεργασίας με τον διεθνή MIKITA LASHCHAKOU. Ο αθλητής για την παραμονή του στους Δραμινούς και την νέα περίοδο δήλωσε:Είμαι χαρούμενος και περήφανος που συνεχίζω την καριέρα μου εδώ. Ο σύλλογος με τους φιλάθλους του δημιουργεί μεγάλη ατμόσφαιρα και υποστήριξη στους παίκτες. Οι προπονητές είναι πάντα έτοιμοι να με βοηθήσουν να γίνω καλύτερος και να εξελιχθώ. Νοιώθω ότι το παιχνίδι μου βελτιώνεται με τις συμβουλές και την υποστήριξή τους. Οι συμπαίκτες μου είναι πολύ φιλικοί και δουλεύουμε τέλεια μαζί. Υποστηρίζουμε ο ένας τον άλλον και προσπαθούμε για κοινούς στόχους. Ο σύλλογος παρέχει επίσης καλές συνθήκες για προπόνηση και ανάπτυξη παικτών. Θέλω επίσης να σημειώσω αυτή την καλή και όμορφη πόλη, καθώς και τους ανθρώπους που με περιβάλλουν εδώ. Είμαι πολύ χαρούμενος που μου δόθηκε η ευκαιρία να μείνω σε αυτόν τον σύλλογο και ανυπομονώ για νέες προκλήσεις και επιτυχίες εδώ.

Η ανακοίνωση για τον Ευγένιο Τουγκελίδη

Ο Ευγένης Τουνγκελίδης συνεχίζει στον BIANCO MONTE DRAMA 1986.

Με χαρά ανακοινώνουμε ότι ο δις 1ος σκόρερ της Handball Premier μετά την πλήρη αποκατάσταση από τον τραυματισμό του την νέα περίοδο θα είναι παρών στην προσπάθεια της ομάδας.

Ο αθλητής δήλωσε για την παρουσία του στον σύλλογο που ανδρώθηκε και την νέα χρονιά: Είμαι χαρούμενος που ανανεώνω στην ομάδα της πόλης μου. Μετά από 2 δύσκολες σεζόν προσωπικά όπου έχω ταλαιπωρηθεί αρκετά λόγω τραυματισμών ,θέλω να βγάλω τον πραγματικό μου εαυτό καθημερινά στο γήπεδο. Ευχαριστω θερμά τον προπονητή μου Σάκη βαλαβανη και την διοίκηση που συνεχίζουν να πιστεύουν σε μένα. Τέλος να ευχηθώ μια καλή χρονιά χωρίς τραυματισμους.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *