Στους Διακλιμακιακούς αγώνες της Ο.Χ.Ε. σε Πορταριά και Λαμία 6 κορίτσια και 10 αγόρια του BIANCO MONTE ΔΡΑΜΑ 1986.

Στους Διακλιμακιακούς αγώνες που πραγματοποιήθηκαν στην Πορταριά Βόλου και στην Λαμία συμμετείχαν ως επιλεγμένοι 16 αθλήτριες και αθλητές του συλλόγου. Οι αγώνες πραγματοποιήθηκαν 5-7 Μαρτίου στα πλαίσια της συγκρότησης των Εθνικών ομάδων Παίδων και Κορασίδων, και το κάθε Κλιμάκιο έπαιξε τέσσερις αγώνες.

Οι αθλητές μας πάλεψαν προσπαθώντας να δείξουν τον καλύτερο τους εαυτό και βίωσαν σημαντικές αθλητικές εμπειρίες και όχι μόνο. Τα κορίτσια μας ήταν: Μπεζά Δέσποινα, Τσοκαταρίδου Ελένη , Κοτίδου Ελένη, Κιουκτσόγλου Ελεονώρα, Χαντζίδου Σοφία, Δράζιου Παρασκευή και τα αγόρια οι: Ζαχαρόπουλος Κυριάκος, Καργαλίδης Κωνσταντίνος, Αργυριάδης Σταύρος, Ηλιάδης Βαγγέλης, Σαπανίδης Στέλιος, Τάσιου Φοίβος, Ευθυμιάδης Θεόδωρος, Μεσσίνης Γιώργος, Λαζαρίδης Ιάκωβος, Ιωαννίδης Γιώργος.Προπονητής στο Κλιμάκιο αγοριών ήταν ο Τεχνικός Σύμβουλος της Ο.Χ.Ε. κ. Θόδωρος Τογανίδης ενώ στα κορίτσια ο κ. Κωνσταντίνος Αλεξιάδης.

Συγχαρητήρια παιδιά για τις προσπάθειές σας αλλά και για την επιλογή σας. Το μέλλον είναι όλο μπροστά σας και ο σύλλογος θα κάνει ότι μπορεί για να σας βοηθήσει να υλοποιήσετε τα όνειρά σας.

Συγχαρητήρια και στους προπονητές των αθλητριών/των Αγγελική Μαυροπούλου και Χαϊτίδη Χρήστο οι οποίοι με υπομονή δουλεύουν με τα παιδιά προκειμένου να φτάσουν όσο γίνεται πιο ψηλά αλλά και να γίνουν καλοί χαρακτήρες στην ζωή τους.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *