Υπέβαλλε την ένσταση νομότυπα ο BIANCO MONTE ΔΡΑΜΑ 1986 για τον άδικο αποκλεισμό του από το Final 4.

Εμπρόθεσμα μετά από ομόφωνη απόφαση του Δ.Σ. υπέβαλλε την ένστασή του ο BIANCO MONTE ΔΡΑΜΑ 1986 προς την επιτροπή Ενστάσεων της Ο.Χ.Ε. και αναμένει την ημερομηνία εκδίκασής της. Ο σύλλογος σεβόμενος την προσπάθεια των αθλητών, προπονητών και φιλάθλων του δεν μπορούσε να δεχτεί την άδικη μεταχείριση που είχε από τον Delegate του αγώνα κ. Στεπάν Παρτεμιάν που του στέρησε μια πρόκριση στο Final 4 του Κυπέλλου Ελλάδος και προχώρησε στην υποβολή της ένστασης υποστηρίζοντας την με το σχετικό παράβολο.

Αναμένοντας τις σχετικές αποφάσεις της Κ.Ε.Δ.-Ο.Χ.Ε. και την τήρηση των προβλεπομένων από την Επιτροπή Ενστάσεων της Ο.Χ.Ε. (αποστολή σχετικών εγγράφων, ορισμός ημερομηνίας εκδίκασης κ.λ.π) ο σύλλογος δηλώνει ότι θα κάνει κάθε νόμιμη ενέργεια προκειμένου να υπερασπίσει όλα τα δικαιώματα των αθλητών και των προπονητών του μέχρι τέλους.

Το ότι η πόλη είναι ανάστατη από το συμβάν και ο σύλλογος δεν θα ανεχθεί ξανά τέτοιου είδους αποφάσεις από στελέχη του αγώνα δεν θα το δηλώσει τώρα γιατί το έχει κάνει πολλές φορές στο παρελθόν. Δυστυχώς….

Το Γραφείο Τύπου.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *