ΗΤΤΑ ΣΤΗΝ ΚΑΒΑΛΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΑΝΔΡΑΜΑΪΚΟ

Ο Πανδραμαϊκός δεν τα κατάφερε για τρίτο σερί αγώνα και απομακρύνθηκε περισσότερο από την κορυφή.

Στα του αγώνα, ο Πανδραμαϊκός μπήκε γερά στο πρώτο ημίχρονο και πίεσε ψηλά την Καβάλα η οποία παρ όλα αυτά έχασε μεγάλη ευκαιρία να ανοίξει το σκορ στο 10 ο λεπτό όταν και ο Σαλπιγγίδης με δυνατό σουτ έστειλε τη μπάλα στο δεξί δοκάρι του Μάντζαρη. Στη συνέχεια οι γηπεδούχοι πήραν μέτρα στον αγωνιστικό χώρο και στο 31’ κατάφεραν να προηγηθούν με τον Ρουμπιέ έπειτα από ασίστ του Κατσαμάγκα. Λίγα λεπτά μετά ο Μάντζαρης είπε διπλό όχι σε Μπατσαρά και Ρουμπιέ και κράτησε το 1-0 το οποίο ήταν και το σκορ του πρώτου μέρους.

Με την έναρξη του δευτέρου μέρους και συγκεκριμένα στο 50’  ο διαιτητής άφησε τον Πανδραμαϊκό με 10 παίκτες δείχνοντας δεύτερη κίτρινη κάρτα στον Θανάση Πινδώνη. Στο 62’ ο Πανδραμαϊκός έμεινε με 9 καθώς ο Γιαννόπουλος αντίκρισε απευθείας κόκκινη κάρτα για μαρκάρισμα στον Ιορδανίδη.  Στο 75’ της συνάντησης ο Κατσαμάγκας διπλασίασε τα τέρματα της ομάδας του απέναντι στον αποδεκατισμένο πλέον Πανδραμαϊκό, ενώ στις καθυστερήσεις του αγώνα ο Ιορδανίδης σημάδεψε το δοκάρι του Μάντζαρη με το 2-0 να είναι και το τελικό σκορ της συνάντησης.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

Α.Ο. Καβάλα: Σταθάκης, Δημητρακούδης, Μπατσαράς, Βασιλόπουλος, Μπιμπισίδης, Καζαντζίδης, Σαλπιγγίδης, Βαφειάδης, Ρουμπιές, Ιορδανίδης, Κατσαμάγκας.

Πανδραμαϊκός: Μάντζαρης, Μεντής, Ντόσης (80’ Ιγνατίου), Vasiljevic, Μαχαίρας, Χατζηκυριάκου (65’ Μπάμπουρας), Πινδώνης, Αχαλινόπουλος (80’ Μπαμπαλής), Γιαννόπουλος, Κουκόλης, Παυλίδης (72’ Ρεβυθόπουλος).

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *