Δόξα Δράμας – Ορέστης Ορεστιάδας 0-0: Στραβοπάτημα για τους μαυραετούς που δεν βρήκαν το γκολ της νίκης

Τον αγώνα παρακολούθησε και σχολιάζει ο ΔΗΜ. ΑΔΑΚΤΥΛΟΣ

Την δεύτερη ισοπαλία της σε τρεις εντός έδρας αναμετρήσεις και μάλιστα με το ίδιο σκορ 0-0 όπως με την Νίκη Ευκαρπίας σημείωσε η Δόξα Δράμας σήμερα στο γήπεδο της υποδεχόμενη την αξιόμαχη ομάδα του Ορέστη Ορεστιάδας.

Ένα αποτέλεσμα που δεν μπορεί να χαρακτηριστεί άδικο, αλλά σίγουρα αν κάποια ομάδα άξιζε κάτι παραπάνω στο ματς αυτή σίγουρα ήταν η Δόξα που είχε σε καταπληκτική μέρα τον Παύλο Χατζηδημητρίου που ήταν μέσα σε όλες τις φάσεις αλλά δεν μπόρεσε να πετύχει το χρυσό γκολ που θα έδινε τους τρεις βαθμούς στους μαυραετούς.

Το φιλμ του αγώνα

Στο αγωνιστικό μέρος οι φιλοξενούμενοι μπήκαν καλύτερα στο ματς και μέσα σε 10 λεπτά είχαν τρεις τελικές με τον Μιλοβάνοβιτς με καλύτερη το συρτό σουτ στο 8’ που μπλοκάρει ο πολύ σταθερός Ηλιάδης.

Μετά το 20λεπτό η Δόξα ανέλαβε τα ηνία του ματς και ουσιαστικά δεν τα άφησε ποτέ, απειλώντας συνεχώς τον αντίπαλο με καλύτερη στιγμή στο 38’ την εντυπωσιακή ατομική ενέργεια του Χατζηδημητρίου που βγήκε τέτατετ από πλάγια αλλά το πλασέ που έκανε πέρασε άουτ.

Στο δεύτερο μέρος η Δόξα συνέχισε να είναι η κυρίαρχη του ματς και χαρακτηριστικό είναι ότι η μοναδική τελική φάση του αντίπαλου στο β’ μέρος ήταν στο 90’ ένα μακρινό σουτ του Ανδρεάδη που πέρασε άουτ.

Αντίθετα η Δόξα παρότι είχε την υπεροχή ουσιαστικά έκανε μόλις δύο κλασσικές ευκαιρίες για να πάρει το ματς με τον καλύτερο παίκτη της τον Παύλο Χατζηδημητρίου.

Η πρώτη στο 50’ σε ατομική ενέργεια και σουτ που έδιωξε ο Μαδένης και η δεύτερη στο 85’ σε σέντρα του Νίκου Παπαδόπουλου και ωραίο ανάποδο ψαλίδι που βρήκε σε αμυντικό και η μπάλα πέρασε κόρνερ.

Τα στοιχεία του αγώνα

Διαιτητής του αγώνα: Σταφυλάς του συνδέσμου Ξάνθης με βοηθούς Δεδονάκη του συνδέσμου Καβάλας και Τόσκα του συνδέσμου Ξάνθης.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

ΔΟΞΑ ΔΡΑΜΑΣ(Μάριος Παναγιώτου):

Ηλιάδης, Μαλαμούλης, Στάικος, Παπαϊωάννου, Οικονομίδης(82’ Κυριακίδης Δημήτρης), Χατζηδημητρίου, Ρούτσης, Μπρατσιάνι, Θεοδοσιάδης, Μπλιός(65’ Παπαδόπουλος Νίκος), Κόντος(65’ Πιτσόλης).

Ορέστης Ορεστιάδας(Νίκος Ουσταμπασίδης):

Μαδένης, Θέμελης, Λιάνας, Πεταλωτής, Τσιεγγελίδης, Λαζαρίδης(69’ Ανδρεάδης), Πασχαλίδης, Σταματόπουλος, Λογαράς, Μιλοβάνοβιτς(77’ Σπυρόπουλος), Οτεμπέρης(88’ Γκιντίδης).

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *