Όλα τα δεδομένα για την έναρξη της Γ’ εθνικής | Πράσινο φως και για την σέντρα

Σαν κεραυνός έπεσε η είδηση την Παρασκευή ότι επιστρέφουν στις προπονήσεις οι ομάδες της Γ’ εθνικής και του Γυναικείου ποδοσφαίρου. Έτσι οι ομάδες προετοιμάζονται να ολοκληρώσουν το διαδικαστικό κομμάτι των Rapid Test  και να μπουν μετά από 4 μήνες και πάλι στο γήπεδο.

Αυτό όπως καταλαβαίνουμε μπορεί κάποιες ομάδες να μην καταφέρουν να είναι από την Δευτέρα στο γήπεδο αλλά από Τρίτη, Τετάρτη. Οι ομάδες θα πρέπει να κάνουν εβδομαδιαία τεστ και μέσο των ΕΠΣ που θα διαχειρίζονται αυτό το θέμα, να καθοδηγούν τις ομάδες για το πότε και που θα κάνουν τα τεστ.

Εχθές Σάββατο πέρα από την επιστροφή στις προπονήσεις η επιτροπή λοιμωξιολόγων επέτρεψε και την διεξαγωγή αγώνων και πλέον είναι θέμα τις διοργανώτριας για το πότε θα ξεκινήσουν τα πρωταθλήματα. Έτσι το πρωτάθλημα τις Γ’ εθνικής ενδέχεται να ξεκινήσει μέσα με τέλη Μαρτίου και να ολοκληρωθεί έως τέλη Ιουνίου με αρχές Ιουλίου.

Κρίσιμη μέρα όπως είπαμε είναι η αυριανή καθώς συνεδριάζει η ΕΠΟ για να πάρει αποφάσεις για αυτά τα θέματα, με τις ομάδες να περιμένουν επίσημες ανακοινώσεις και να παγώνουν κάποιες από αυτές τις δραστηριότητες τους για να έχουν καλύτερη εικόνα για το πώς θα κινηθούν, αυτό θα έχει ως αποτέλεσμα να αργήσουν να πατήσουν γήπεδο.

-Τέλος, μην χάσετε αύριο μετά τις 20:15  στο κανάλι της Dramasport στο YouTube την αποκλειστική συνέντευξη του  Προέδρου της ΕΠΣ Δράμας και μέλος της εκτελεστικής επιτροπής της ΕΠΟ, Γιώργου Χατζησαρόγλου

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *