Χρήστος Καράδαης: Ο τερματοφύλακας που έχει ενθουσιάσει τους Κύπριους με την επιστροφή του στο νησί | Έχει διατηρήσει την εστία ανέπαφη για 10 παιχνίδια

Εξαιρετική σεζόν διανύει ο Χαλκάνορας στη Γ’ Κατηγορία της Κύπρου, ο οποίος βρίσκεται στη 2η θέση με 34 βαθμούς, ένα βαθμό μόλις πίσω από την 1η θέση.

Ένας από τους κύριους παράγοντες της φετινής εξαιρετικής πορείας είναι ο τερματοφύλακας, Χρήστος Καράδαης, ο οποίος έχει δεχθεί μέχρι στιγμής μόλις οκτώ τέρματα σε 16 παιχνίδια, διατηρώντας την εστία του ανέπαφη σε δέκα παιχνίδια και ξεχωρίζει κάτω από τα δοκάρια του Χαλκάνορα.

Ο Δραμινός κίπερ είναι γνωστός στην Κύπρο από το πέρασμα του σε ΑΣΙΛ, Ολυμπιακό και Ερμή, όμως έφυγε από την Κύπρο, καθώς έπρεπε να κάνει την στρατιωτική του θητεία. Μετά από αποχή επέστρεψε φέτος στον Χαλκάνορα και κάνει εξαιρετική χρονιά. Σίγουρα δεν είναι τερματοφύλακας της Γ’ Κατηγορίας και για αυτό οδηγεί την ομάδα του προς την άνοδο της στη Β’ Κατηγορία.

Να το τονίσουμε οτι ο Χρήστος Καράδαης αγωνίστηκε πέρσι στην Δόξα Δράμας και έφυγε με μια ανάρτηση του παρουσιάζοντας όλη την σαπίλα της ομάδας εκείνο το διάστημα με αποτέλεσμα να σταματήσει κάπως νωρίς τον ερχομό του στην ομάδα του τόπου του.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *