Αντωνίου: «Πολλοί δεν μπορούν να ανταποκριθούν στα έξοδα της Super League 2» – Τι είπε για Κοζάνη, Πανδραμαϊκό και Αγροτικό Αστέρα

Για τα προβλήματα που αντιμετωπίζει το πρωτάθλημα της Super League 2 μίλησε μεταξύ άλλων ο Στέργιος Αντωνίου

Στο Metropolis 95,5 φιλοξενήθηκε ο πρόεδρος της ΕΠΣ Πέλλας και Α’ Αντιπρόεδρος της ΕΠΟ, Στέργιος Αντωνίου, όπου μίλησε για όσα γίνονται στον χώρο του ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου με το Μητρώο, τις διαφωνίες που υπάρχουν με τον Υφυπουργό Λευτέρη Αυγενάκη, αλλά και τι θα γίνει με τη Super League 2.

Μεταξύ άλλων όσα είπε:

«Η διαδικασία με τα μητρώα μας ταλαιπωρεί εδώ και δύο χρόνια στην προσπάθεια να παίξουμε ποδόσφαιρο. Υπάρχει τεράστια πρόβλημα, έχουμε οδηγηθεί σε δύο παρατάσεις για τις ομάδες, κανείς δεν πιστεύει πως το Μητρώο δεν είναι καλή διαδικασία για να μπει μία τάξη στο ποδόσφαιρο. Όμως ο τρόπος με τον οποίο πάει να επιβληθεί αυτό, είναι το πρόβλημα.

Ο καλύτερος τρόπος να προχωρήσει η διαδικασία είναι η χρηματοδότηση. Μετά από πολλά χρόνια πήραν χρήματα τα σωματεία και ήταν ένα κίνητρο για τις ομάδες να μπουν στο μητρώο. Μπαίνουν οι ομάδες, αλλά υπάρχουν κολλήματα γιατί μια μικρή ομάδα σε ένα χωριό δεν μπορεί να έχει λογιστή.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *