Φωτιά στη μάχη της παραμονής με σημαντικές νίκες για Νέστο Χρυσούπολης και Βύρων Καβάλας: Απρόσμενη ισοπαλία του πρωτοπόρου Καμπανιακού 1-1 στην Αλεξανδρούπολη

Με την 18η αγωνιστική συνεχίστηκε το πολύ ενδιαφέρον και φέτος πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής κατηγορίας στον πρώτο όμιλο, όπου τόσο στην κορυφή όσο και στην μάχη της παραμονής δεν έχουν ξεκαθαρίσει και πολλά πράγματα.

Απρόσμενη ισοπαλία είχαμε για τον πρωτοπόρο Καμπανιακό που βρέθηκε μάλιστα να χάνει 1-0 στην Αλεξανδρούπολη από την ήδη υποβιβασμένη τοπική ομάδα και κατάφερε μόνο να σώσει τον βαθμό.

Οι γηπεδούχοι που σε όλα τα ματς είναι ανταγωνιστικοί προηγήθηκαν με γκολ του Παπάζογλου στο 20’, για να ισοφαρίσει στο 63’ ο Μαγκούτης για το τελικό 1-1.

Ρεπό είχε η 2η της βαθμολογίας Καβάλα και έτσι ο Απόλλων Παραλιμνίου που κέρδισε στην έδρα του με σκορ 1-0 τον Αγροτικό Αστέρα με γκολ του Τζαμπέγια στο ξεκίνημα του ματς πέρασε στη 2η θέση.

Φωτιά στη μάχη της παραμονής με τις νίκες Νέστου Χρυσούπολης και Βύρων Καβάλας

Φωτιά πήρε η μάχη της παραμονής με τις νίκες του Νέστου Χρυσούπολης και του Βύρων Καβάλας και μάλιστα με το ίδιο σκορ.

Ο Νέστος κέρδισε τον Ποσειδώνα Μηχανιώνας 1-0 με γκολ του Ράνου στο 26’, ενώ με το ίδιο σκορ νίκησε και ο Βύρων τον Θερμαϊκό με γκολ που πέτυχε ο Σιδηρόπουλος λίγο πριν το φινάλε του πρώτου μέρους.

Πέρασε ο Πανδραμαϊκός από το Οφρύνιο

Την βαθμολογική του ανάκαμψη επιδιώκει ο Πανδραμαϊκός και βλέπει ως ένα νέο ξεκίνημα το νικηφόρο πέρασμα του από το Οφρύνιο με σκορ 2-0.

Στο 9’ ο πρώτος σκόρερ του Πανδραμαϊκού Γιώργος Παυλίδης άνοιξε το σκορ, για να πετύχει και 2ο τέρμα στο 54’ με τον Γιαννόπουλο.

Η αγωνιστική είχε ξεκινήσει χθες με ένα πολύ αμφίρροπο παιχνίδι στην Ξάνθη μεταξύ του τοπικού Ορφέα και του Πανθρακικού με τελικό αποτέλεσμα 2-2.

Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν 2-0 με τα γκολ των Τοραμανίδη στο 30’ και Πασχαλάκη στο 38’, ο Πανθρακικός όμως κατάφερε να πάρει τον πολύτιμο βαθμό με τα γκολ του Φορλατάρα στο 45’ και του Χιντζίδη στο 81’.

Πάμε να δούμε αναλυτικά όλα τα αποτελέσματα και τους σκόρερ των αναμετρήσεων:
Απόλλων Παραλιμνίου – Αγροτικός Αστέρας 1-0 (5′ Τζαμπέγια)
Δόξα Δράμας – Άρης Αβάτου 2-3 (53′, 64′ Σαμπανίδης – 60′ Μουξιός, 61′ Τσάπαρης, 68′ Τενεκές)
Βύρων Καβάλας – Θερμαϊκός Θέρμης 1-0 (44′ Σιδηρόπουλος)
Νέστος Χρυσούπολης – Ποσειδώνας Ν. Μηχανιώνας 1-0 (26′ Ράνος)
Μέγας Αλέξανδρος Ορφανίου – Πανδραμαϊκός 0-2 (9′ Παυλίδης, 54′ Γιαννόπουλος)
Αλεξανδρούπολη FC – Καμπανιακός 1-1 (20′ Παπάζογλου, 63′ Μαγκούτης)
*Σάββατο 25/2 Ορφέας Ξάνθης – Πανθρακικός 2-2 (30′ Τορομανίδης, 38′ Πασχαλάκης – 45′ Φουρλατάρας, 81′ Χιντζίδης)
Ρεπό: ΑΟ Καβάλα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *