Πρώτη προπόνηση για την Α.Ε. Αμπελοκήπων

Πραγματοποιήθηκε σήμερα το απόγευμα η πρώτη προπόνηση της Α.Ε. Αμπελοκήπων ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου. Στην πρώτη προπόνηση βρέθηκαν αρκετά νέα πρόσωπα τα οποία θα ανακοινωθούν το επόμενο διάστημα, καθώς εκκρεμεί το πολύ σημαντικό ζήτημα με φύλλα μεταβολών ποδοσφαιριστών (Ελευθέρας – φύλλα Μεταγραφών).

Στην πρώτη συνάντηση της ομάδας αρχικά μίλησε ο Γιάννης Ιωαννίδης για τους στόχους της ομάδας, βάζοντας από την πρώτη μέρα τα όρια στην ομάδα. Στην συνέχεια μίλησε ο απερχόμενος πρόεδρος της ομάδας λέγοντας ότι δεν θα βρίσκεται στην προεδρία της ομάδας την νέα χρονιά. Στην συνέχεια ξεκίνησε η προπόνηση η οποία είχε ενεργητικές προπονήσεις και ασκήσεις με την μπάλα.

Φυσικά δεν έλειψαν και οι δηλώσεις τον πρωταγωνιστών αφού στην DS μίλησε ο προπονητής της ομάδας Γιάννης Ιωαννίδης, και οι παίκτες Γιάννης Στεργιανός, Κωνσταντίνος Κυσσίδης.

Γιάννης Ιωαννίδης (Προπονητής Α.Ε. Αμπελοκήπων) :

Είμαστε πολύ χαρούμενοι που επιστρέφουμε πάλι στο γήπεδο και πατάμε χορτάρι με όλες αυτές τις συγκυρίες και αυτά τα προβλήματα τα οποία υπήρξαν τον Μάρτιο, επιτέλους ξανά είμαστε όλοι μαζί και φυσικά δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι μπορεί εμείς να είμαστε αισιόδοξης αλλα το πρωτάθλημα αυτό της Γ’ εθνικής είναι πρόκληση για την ομάδα μας. Έχουμε καταφέρει να διατηρήσουμε ένα πολύ σημαντικό κομμάτι του περσινού κορμού ο οποίος κατάφερε το αήττητο στο πρωτάθλημα της Α’ ΕΠΣ Δράμας κατακτώντας το πρωτάθλημα και το Κύπελλο και έχουμε προχωρήσει σε πολύ σημαντικές μεταγραφές ουσίας . Θεωρώ ότι άμα έχουμε την υγειά μας, αυτή η πλήρης αδράνεια του Κορωνοϊού δεν στοιχίσει στην περίοδο της Προετοιμασίας θεωρώ ότι η ομάδα μου θα είναι άκρος ανταγωνιστική και ευελπιστώ ότι θα διαφημίσουμε το Δραμινό ποδόσφαιρο θα μάθει και τους Αμπελόκηπους η περιφέρεια μας και να σχηματίσουν μια καλή άποψη για την δική μας ομάδα

Για το ότι οι Αμπελόκηποι και την φετινή χρονιά ξεκινούν νωρίς προετοιμασία δήλωσε :

Θεωρώ ότι το διάστημα αυτό που ξεκινάμε προετοιμασία είναι ιδανικό καθώς μια ομάδα θέλει για να προετοιμαστεί σωστά 6 με 8 εβδομάδες, εγώ πάντα ζητάω 8 για να προετοιμάσω σωστά τις ομάδες μου και να δουλέψω με τον τρόπο που θέλω. Νομίζω ότι είμαστε αρκετά καλά και ίσως θα μπορούσαμε να ξεκινήσουμε και 2 μέρες νωρίτερα.

Για τα οικονομικά προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι ομάδες στην κατηγορία και το φαινόμενο των Σερραϊκών ομάδων δήλωσε :

Αρχικά δεν θέλω καν να το αναφέρω γιατί και εμείς περάσαμε μέσα από αυτό καθώς οι Αμπελόκηποι ήταν και αυτή από τις ομάδες που κινδύνεψαν να μην δηλώσουν συμμετοχή στο πρωτάθλημα της Γ’ εθνικής, σε αυτή την άσχημη κατάσταση που έζησε όλος ο κόσμος λόγω του Κορωνοϊού. Παρόλα αυτά τα ξεπεράσαμε αυτά τε εμπόδια καθώς μπήκανε νέα πρόσωπα στην διοίκηση της ομάδας και η κατάσταση είναι ακριβώς εκεί που έπρεπε να είναι.

Γιάννης Στεργιανός (Παίκτης Α.Ε. Αμπελοκήπων):

Αρχικά εύχομαι να είναι μια χρονιά χωρίς τραυματισμούς γιατί την περσινή χρονιά ταλαιπωρήθηκα λόγω ενός τραυματισμού. Φέτος στόχος μου είναι να βοηθήσω την ομάδα να εκπληρώσει τους στόχους της. Για την ομάδα είναι πολύ θετικό ότι έμεινε ο βασικός κορμός της ομάδας όπως ήταν και αποχώρησαν λίγοι σχετικά ποδοσφαιριστές, κάναμε κάποιες κινήσεις πήραμε κάποιους ποιοτικούς ποδοσφαιριστές, θα πάρουμε κι άλλους πιστεύω. Η ομάδα γνωρίζει από πέρσι πως θα κινηθεί μέσα στο γήπεδο θα δουλέψουμε το ίδιο με πέρσι και πιστεύω θα έχουμε μια επιτυχημένη χρόνια.  

Κωνσταντίνος Κυσσίδης:

Τα συναισθήματα μου είναι ανάμικτα που ξανά  πατάμε γήπεδο μετά από τόσο καιρό, έχω μάθει να παίζω ποδόσφαιρο και ανυπομονώ να ξανά ξεκινήσουμε τις αγωνιστικές μας υποχρεώσεις. Να ευχηθώ επι της ευκαιρίας καλή ποδοσφαιρική χρονιά σε όλον τον κόσμο και τους φιλάθλους του Δραμινού ποδοσφαίρου και πάνω απ ‘ όλα να είμαστε υγιείς.

Για την πρώτη του χρονιά στο πρωτάθλημα της Γ’ εθνικής δήλωσε :

Μπορώ να πω ότι είναι μια πρόκληση για έμενα να αγωνιστώ στο πρωτάθλημα της Γ’ εθνικής με τα χρώματα των Αμπελοκήπων. Όταν σου παρουσιάζεται μια τέτοια ευκαιρία πρέπει να την αποδεχθείς και να δουλέψεις σκληρά για να τα καταφέρεις και πραγματικά χαίρομαι που βρίσκομαι στην ομάδα και φέτος.

Ακολουθεί πλούσιο φωτογραφικό υλικό :

Δημήτρης Μπουτζεκης

Ο Δημήτρης Μπουτζέκης είναι ο ιδρυτής αυτής της ιδέας που ονομάζεται Dramasport. Έχει πάθος για τον Δραμινό Αθλητισμό, όπως όλοι άλλωστε στην ομάδα μας, και πολύ όρεξη.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *