Πανδραμαϊκός – Απόλλων Παραλιμνίου 0-0 : Άριστα αμυντικά προβλημάτισε δημιουργικά

Σε ένα παιχνίδι που ολοκληρώθηκε πριν από λίγο και υπό το φως των προβολέων στο δεύτερο μέρος, ο Πανδραμαϊκός φιλοξένησε τον πάντα ανταγωνιστικό, Απόλλων Παραλιμνίου. Ο Πανδραμαϊκός είχε αμυντικούς προσανατολισμούς και έδειξε σε κάποιες στιγμές της αναμέτρησης καλά στοιχεία, με το γκολ όμως να λείπει.

Στο παιχνίδι μπήκε καλύτερα ο Πανδραμαϊκός και είχε 2 καλές στιγμές με τον Μπερούκα χωρίς αποτέλεσμα. Μετά τα πρώτα δέκα λεπτά της αναμέτρησης το Παραλίμνιο ανέβασε απόδοση και άρχισε να γίνεται πιο απειλητικό και να έχει την φλύαρη κυκλοφορία της μπάλας χάνοντας μάλιστα και 2-3 καλές στιγμές με το 0-0 να είναι το σκορ του πρώτου μέρους.

 Στην επανάληψη η εικόνα του παιχνιδιού δεν άλλαξε και ο Πανδραμαϊκός περίμενε στο μισό γήπεδο τους παίκτες του Νίκου Καραμπετάκη, με τους δραμινούς να προσπαθούν να χτυπήσουν στις αντεπιθέσεις δίχως όμως κάποια από τις δύο ομάδες να πετυχαίνει κάποιο τέρμα.

 Στα μέσα περίπου του δεύτερου μέρους οι φιλοξενούμενοι είχαν μια καλή ευκαιρία όταν ο Τζεμπέγια βγήκε τετ α τετ με τον Καγγελίδη και τον τερματοφύλακα του Πανδραμαϊκού να αποκρούει σωτήρια. Λίγα λεπτά αργότερα ο Μπαμπαλής θα βγάλει μια ωραία σέντρα με τον Παυλίδη να πιάνει την κεφαλιά και την μπάλα να περνάει ελάχιστα έξω, με το 0-0 να είναι το τελικό αποτέλεσμα.

– Ο Πανδραμαϊκός ήταν καλά δουλεμένος ανασταλτικά, όμως το πρόβλημα στο να ξεκλειδώνει οργανωμένες άμυνες παραμένει κάτι που είχαμε διαπιστώσει και την περσινή χρονιά, όμως είναι ακόμα νωρίς ώστε να βγάλουμε ασφαλή συμπεράσματα .

Από τον Πανδραμαϊκό ξεχώρισαν οι: Κεχαγιάς, Μπίλης, Μπερούκας και Αχαλινόπουλος ενώ άρεσαν και οι νεαροί: Ζήσης, Μπαντής και Μπαμπαλής.

 Πανδραμαϊκός (Μπάμπης Καζεπίδης) : Κιουμουρτζής, Ζηγιαχόβαλης, Κεχαγιάς, Τζελίδης, Τουμανίδης, Σωτηράκης, Μπίλης, Γιαννόπουλος, Μπελμάνι, Μπαντής, Μπερούκας.

Στο δεύτερο μέρος αγωνίστηκαν οι: Αχαλινόπουλος, Καπουσούζης, Καγγελίδης, Γρηγοριάδης, Καρβάλιο, Ζήσης και Μπαμπαλής.

 Απόλλων Παραλιμνίου (Νίκος Καραπετάκης): Γκαϊδατζάκης, Λιάρας, Γκούμας, Γάκης, Τσομαχασβίλι, Θεοδωρίδης, Τζαμπέγια, Γκίκας, Παπαδόπουλος, Καρυοφύλλης, Ηλιόπουλος.

Στο δεύτερος μέρος αγωνίστηκαν οι: Φυλαχτούδης, Παπαδόπουλος, Μαδένης, Ρούμπος, Τζοβάρας, Κωνσταντίνιδης, Ζιάκας, Φακής, Μπούτας.

Ακολουθεί μίνι Φωτογραφικό Υλικό:

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *