Παρελθόν από τον Πανδραμαϊκό ο Μπάμπης Καζεπίδης

Μετά από 5 σεζόν στον πάγκο του Πανδραμαϊκού ήρθε το πλήρωμα του χρόνου για τον Μπάμπη Καζεπίδη αφού μετα από πέντε επιτυχημένες χρονιές αποτελεί παρελθόν από την ομάδα.

Ο Μπάμπης Καζεπίδης ήρθε στον Πανδραμαϊκο την σεζόν 2017-2018 όταν και η ομάδα είχε αρκετά προβλήματα, ήταν έτοιμη να υποβιβαστεί και από την Α’ ΕΠΣ. Τότε ανέλαβε και ξεκίνησε μια ανοδική πορεία που είχε ως αποτέλεσμα να τερματίσει στην δεύτερη θέση και να φτάσει μέχρι τον ημιτελικό του Κυπέλλου της ΕΠΣ Δράμας.

Την ερχόμενη χρονιά, την σεζόν 2018-2019 ο Πανδραμαϊκός κατέκτησε το πρωτάθλημα και το Κύπελλο και αγωνίστηκε και πάλι μετά από περίπου 10 χρόνια στην Γ’ εθνική. Στην Γ’ εθνική έκανε 3 χρονιές και πρωταγωνίστησε στην κατηγορία, ενώ φέτος έκανε μια καλή σεζόν και προσπάθησε μέχρι τελευταία στιγμή να κατακτήσει το πρωτάθλημα από τον Αγροτικό.

Τον φθινόπωρο τους 2017 στην εκπομπή Κοντά στα Σπορ που παρουσίαζε ο Δημήτρης Μπουτζέκης είχε γίνει γνωστή η συμφωνία, έτσι σήμερα μέσα από την Dramasport πάλι στον Δημήτρη Μπουτζέκη έκανε την εξής δήλωση για την λύση της συνεργασίας:

Μετά από 5 χρόνια αποχωρώ από την ομάδα του Πανδραμαϊκού γιατί θεωρώ ότι έκλεισε ο κύκλος μου. Νιώθω ευλογημένος που εργάστηκα σε αυτή την ομάδα και ευγνώμον για όλα αυτά που έχουμε πετύχει.  Θέλω να ευχαριστήσω την διοίκηση και όλους συνεργάτες μου όπως επίσης τους ποδοσφαιριστές που συνεργάστηκα και τους φιλάθλους του Πανδραμαϊκού και εύχομαι ότι καλύτερο στην ομάδα.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *