Άρης Πετεινού – Δόξα Δράμας 1-1: Λύγισαν στο 90’ οι Μαυραετοί με αμφισβητούμενο πέναλτι

Στο γήπεδο  Ευστάθιος Τοροσίδης του Πετεινού ο τοπικός Άρης φιλοξένησε την ιστορική Δόξα Δράμας, σε ένα παιχνίδι το οποίο είχε αρκετό κόσμο από την Δράμα που κατέκλεισαν τις κερκίδες του γηπέδου.

Η Δόξα ήταν καλύτερη στην μεγαλύτερη διάρκεια της αναμέτρησης και βρήκε γκολ στο φινάλε του πρώτου μέρους με τον Κυριακίδη, ενώ είχε ευκαιρίες να πετύχει περισσότερα τέρματα.

Στο 87’ οι γηπεδούχοι θα κερδίσουν πέναλτι με τον Μελισσόπουλο σε μια φάση που πιο πολύ ο επιθετικός του Πετεινού κάνει επιθετικό φάουλ στον Ηλιάδη παρά του γίνεται πέναλτι.

Στο αγωνιστικό κομμάτι ο Πετεινός είχε την πρώτη καλή ευκαιρία μόλις στο 2ο λεπτό όταν ο Αλή έβγαλε την σέντρα ο Ηλιάδης θα προλάβει τον Τυριανάκη πριν πλασάρει.

Η Δόξα  από εκείνο το σημείο και έπειτα ανέβασε απόδοση και στο 3’ ο Κυριακίδης θα κάνει το σουτ με την μπάλα να περνάει άουτ.

Στην συνέχεια οι Μαυραετοί έχασαν σπουδαίες ευκαιρίες με τους Παπαϊωάννου, Περσίδη, Κυριακίδη. Στο 21’ η Δόξα είχε την καλύτερη της ευκαιρία μέχρι εκείνη την στιγμή με ωραίο μακρινό σουτ του Μπρατσιάνη με την μπάλα να περνάει ελάχιστα άουτ.

Μετά το πρώτο 25λεπτο οι Δόξα έδωσε χώρους στο αντίπαλο και έχασε σπουδαίες ευκαιρίες με τους Τυριανάκη και Τσέκο χωρίς να απειλήσουν ιδιαίτερα την εστία του Ηλιάδη.

Στο 43’ οι παίκτες της Δόξας θα κυκλοφορήσουν ωραία την μπάλα η οποία θα φτάσει στα πόδια του Μπλιου που κάνει την σέντρα και με καρφωτή κεφαλιά ο Κυριακίδης θα κάνει το 0-1 για την Δόξα.

Στο 46’ η Δόξα θα κερδίσει φάουλ με τον Κυριακίδη να εκτελεί ο Χατζηδημητρίου θα πάρει την κεφαλιά με την μπάλα να περνάει ελάχιστα άουτ, με το 0-1 να είναι το σκορ του πρώτου μέρους.

Στην επανάληψη η Δόξα έλεγχε πλήρως το παιχνίδι χωρίς να απειληθεί ιδιαίτερα και να γίνουν ευκαιρίες στην εστία του Ηλιάδη.

Για να φτάσουμε στο 87’ όταν ο Μελισσόπουλος θα μπει στην περιοχή θα ανατραπεί με τον διαιτητή να δείχνει το σημείο του πέναλτι, σε μια φάση που αμφισβητήθηκε από τους Δραμινούς.

Ο Μελλισόπουλος ανέλαβε την εκτέλεση του πέναλτι με την μπάλα να καταλήγει στα δίχτυα του Ηλιάδη για το 1-1, το οποίο έμελε να είναι το τελικό αποτέλεσμα.

Από τους Μαυραετούς ξεχώρισαν οι: Κυριακίδης, Θεοδωσιάδης, Ευθυμιάδης και Ιορδανίδης, ενώ για τους φιλοξενούμενους ξεχώρισαν οι: Τυριανάκης, Τσέκος και Σαρηγιαννίδης.

Διαιτητές: Κωστούλας, Διονίδης, Σοφτάς

Άρης Πετεινού(Νεοφυτίδης): Κοτσάκης, Ασλανίδης, Δασκαλάκης, Παπαδόπουλος,  Σαρηγιαννίδης, Παυλίδης(63′ Αμανατίδης), Μελισσόπουλος, Χριστοφορίδης(76’Σιδηρόπουλος), Τυριάκης(76’Στριγκώνης), Τσέκος(63΄Τουρατζίδης), Αλή(46′ Γιαννακός)

Δόξα Δράμας(Στολτίδης): Ηλιάδης,Ιορδανίδης,Μαντζανάς,Ευθυμιάδης(86′ Χατζηκούρτης),Μπλιός,Παπαϊωάννου,Περσίδης,Θεοδοσιάδης,Χατζηδημητρίου,Μπρατσιάνη(71’Οικονομίδης),Κυριακίδης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *