Πανδραμαϊκός-Ορφέας Ξάνθης 5-1:Επέστρεψαν εμφατικά στις νίκες οι βυσσινί

Ο πληγωμένος (απο τις απουσίες Βασίλιεβιτς και Πινδώνη) Πανδραμαϊκός δεν επέτρεψε λεπτό στον Ορφέα Ξάνθης να πάρει το πάνω χέρι στον αγώνα και με 4 διαφορετικούς σκόρερ πήρε κεφάλι στη μάχη της παραμονής.

Η Δραμινή ομάδα προηγήθηκε μόλις στο 11′ όταν απο εκτέλεση φάουλ του Γιαννόπουλου, ο Κουκόλης πήρε την κεφαλιά και έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα του Γεωργιάδη. Παρά το προβάδισμα ο Πανδραμαϊκός συνέχισε να πιέζει και μόλις 5 λεπτά αργότερα βρήκε και δεύτερο τέρμα και κοντινή προβολή του Μπάμπουρα. Στη συνέχεια ο Ορφέας προσπάθησε να ισορροπήσει το παιχνίδι και 7 λεπτά πριν τη λήξη του πρώτου μέρους μείωσε σε 2-1 με τον Καλαϊτζόπουλο που εκμεταλλεύτηκε το λάθος του Μάντζαρη στην εκτέλεση φάουλ του Κατρανίτσα. Στο 42′ όμως ο Μαχαίρας με απίστευτη εκτέλεση φάουλ έκανε 3 τα τέρματα των γηπεδούχων καιέστειλε τις δύο ομάδες στα αποδυτήτρια με 2 γκολ διαφορά.

Στο δεύτερο μέρος ο Πανδραμαϊκός μπήκε για να τελειώσει το παιχνίδι και το έκανε στα πρώτα τρία λεπτά, όταν ο Χατζηκυριάκου έσπασε τη μπάλα στον επερχόμενο Παυλίδη και αυτός δε δυσκολεύτηκε να γράψει το 4-1. Οι γηπεδούχοι κράτησαν τον έλεγχο του αγώνα σε όλη τη διάρκεια του δευτέρου μέρους και λίγο έλειψε να πετύχουν και 5ο τέρμα, όταν ο Παυλίδης έχασε τεράστια ευκαιρία απεναντι στον Γεωργιάδη σημαδεύοντας ελάχιστα άουτ. Ο Παυλίδης παρ’ όλα αυτά δεν έμεινε στη χαμένη ευκαιρία και 5 λεπτά πριν τη λήξη του αγώνα πέτυχε δεύτερο προσωπικό τέρμα γράφοντας το τελικό 5-1 που δίνει μεγάλη ανάσα στον Πανδραμαϊκο και μπλέκει σε περιπέτειες τον Ορφέα.

Οι συνθέσεις των 2 ομάδων:

Πανδραμαϊκός: Μάντζαρης, Μεντής, Μητρούσης, Μαχαίρας, Χατζηκυριάκου (78′ Μπαμπαλής), Αχαλινόπουλος, Γιαννόπουλος (86′ Ζήσης), Ιγνατίου, Κουκόλης, Μπάμπουρας (73′ Ρεβυθόπουλος), Παυλίδης.

Ορφέας Ξάνθης: Γεωργιάδης, Τζαμπάζ, Κατρανίτσας, Παπαστεφάνου, Παπαδόπουλος, Κουτσός, Κουκουρίγκος, Ιωαννίδης, Μελισσόπουλος, Τορομανίδης, Πασχαλάκης.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *