Ορίστηκε η 1η της Δόξας | επαφές με πρώην φορ των Μαυραετών αγαπημένο στον κόσμο της ομάδας

Ορίστηκε τελικά η πρώτη προπόνηση της Δόξας Δράμας που θα ξεκινήσει την Δευτέρα 1η Αυγούστου.

Συνεχίζεται και ο σχεδιασμός της ομάδας με υψηλούς στόχους και φέτος και έχουν πιάσει δουλειά ο Κυριάκος Κετσιεμενίδης και οι συνεργάτες του από τώρα για να είναι όλα έτοιμα στο ξεκίνημα της προετοιμασίας του συλλόγου.

Οι Μαυραετοί έχουν έρθει σε επαφές με πρώην φορ της ομάδας που είχε βοηθήσει αρκετά στην άνοδο της ομάδας στην Super League  το 2012, έτσι έχουν ξεκινήσει επαφές με τον Μάρκο Μαρκόφσκι που αγαπήθηκε όσο κανείς από τον κόσμο της ομάδας.

Ο Μαρκόφσκι βρίσκεται εκτός Ελλάδος αυτό το διάστημα και τέλος του μήνα θα υπάρχουν επαφές με την Δόξα με την προοπτική να επανέλθει και πάλι στους Μαυραετούς.

Επίσης η διοίκηση της ομάδας είναι κοντά στην απόκτηση του 17χρονου  Παύλου Χατζηδημητρίου από την Α.Ε. Αμπελοκήπων .

Τέλος, ανακοινώθηκε από το διαιτητικό δικαστήριο της ΕΠΟ ποινές για την ΠΑΕ Δόξα Δράμας οι οποίες είναι :

Δέχεται την αίτηση του ποδοσφαιριστή Εμμανουήλ Μπολάκη και επιβάλλει στην ΠΑΕ Γ.Σ. Δόξα Δράμας 2017 την ποινή της αφαίρεσης των 3 βαθμών από τον βαθμολογικό πίνακα του πρωταθλήματος στο οποίο αγωνίζεται, μέχρι την πλήρη και ολοσχερή εξόφληση του συνολικού ποσού των 5.572,44 ευρώ, πλέον του ποσού των 200 ευρώ για δικαστική δαπάνη, εντός προθεσμίας 5 εργάσιμων ημερών από την επομένη ημέρα της κοινοποίησης της παρούσας.

Δέχεται την αίτηση του ποδοσφαιριστή Βάντερσον Κόστα Βιάνα και επιβάλλει στην ΠΑΕ Γ.Σ. Δόξα Δράμας 2017 την ποινή της αφαίρεσης των 3 βαθμών από τον βαθμολογικό πίνακα του πρωταθλήματος στο οποίο αγωνίζεται, μέχρι την πλήρη και ολοσχερή εξόφληση του συνολικού ποσού των 7.586,41 ευρώ, πλέον του ποσού των 200 ευρώ για δικαστική δαπάνη, εντός προθεσμίας 5 εργάσιμων ημερών από την επομένη ημέρα της κοινοποίησης της παρούσας.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *