Νέο Δημοσιογραφικό θεωρείο στο γήπεδο Αδριανής

Το γήπεδο της Αδριανής απο σήμερα έχει το δικό του δημοσιογραφικό θεωρείο και εκεί βρέθηκε ο δήμαρχος του Παρανεστίου ο κ. Αναστάσιος Καγιάογλου για να παρουσιάσει το έργο, σήμερα ο δήμαρχος έκανε την εξής ανακοίνωση:

🎦 Κατασκευή με φινέτσα δημοσιογραφικών θεωρείων.

⚽ Το Δημοτικό Στάδιο Αδριανής κατατάσσεται πλέον σε υψηλό επίπεδο, μετά την δημιουργία των δημοσιογραφικών θεωρείων. Καλύπτονται έτσι οι απαιτήσεις για κάλυψη και όχι μόνο, των αγώνων με την δημιουργία ειδικού χώρου που διαμορφώθηκε για τους δημοσιογράφους και τους τεχνικούς να μπορούν να εργάζονται στον δικό τους σπίτι με όλες τις καιρικές συνθήκες!

🏠 Το κτήριο είναι προσαρμοσμένο και πλήρως λειτουργικό για λήψεις και μεταδόσεις. Έχει ξύλινο δάπεδο από ελάτη, διπλά τζάμια και χρώματα που ταιριάζουν αρμονικά με το γήπεδο. Είναι κατασκευασμένο με σύγχρονες προδιαγραφές και δίνει συνολικά μια καλαίσθητη εικόνα προσαρμοσμένη στο αθλητικό περιβάλλον.

🌱 Έπειτα από την επανασπορά του χλοοτάπητα και την δημιουργία των θεωρείων, θα ακολουθήσει η δυνατότητα σύνδεσης στο διαδίκτυο με WiFi που θα βοηθά και εξυπηρετεί όλες τις ανάγκες των παραβρισκόμενων του γηπέδου.

🆕 Το πλάνο για την ενίσχυση της παιδείας, του πολιτισμού και του αθλητισμού είναι προτεραιότητα. Η ανάπτυξη κα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *