Ελπίς Σαππών – Α.Ε. Αμπελοκήπων 2-3 Νίκη εξάποντο στη μάχη της παραμονής

Μεγάλη νίκη πέτυχε πριν απ’ λίγο η Α.Ε. Αμπελοκήπων στην Κομοτηνή με αντίπαλο την Ελπίς Σαππών, φτάνοντας τους 10 βαθμούς. 

Η Δραμινή ομάδα που στο δεύτερο ημίχρονο ήταν καταιγιστική σκοράροντας δύο τέρματα, ενώ είχε και αρκετές χαμένες ευκαιρίες κυρίως με τους Τόπι, Καραγκιοζίδη, Πτηνόπουλο, Στάϊκο και Χατζηδημητρίου.

Οι γηπεδούχοι μπήκαν καλύτερα στο παιχνίδι και είχαν ευκαιρίες να ανοίξουν το σκορ όμως οι  προσπάθειες τους δεν είχαν σωστό ορθολογισμό. 

Στο 27’ η Ελπίς Σαππών κατάφερε και άνοιξε το σκορ σε μια περίεργη φάση όταν ο Τζωρτζακης έκανε το γέμισμα βρίσκοντας το Τσορμπανίδης που μπήκε στην περιοχή και πλάσαρε το Βεζιρίδη για το 1-0.

Στην συνέχεια η Δραμινή ομάδα αντέδρασε και πατούσε καλύτερα στον αγωνιστικό χώρο  και στο 41’ ωραίος συνδυασμός του Τόπι με τον Καραγκιοζίδη από αριστερά ο δεύτερος έβγαλε τη σέντρα και ο Χατζηδημητρίου με καρφωτή κεφαλιά έκανε το 1-1 για την δραμινή ομάδα το οποίο ήταν και το σκορ του πρώτου μέρους.

Στην επανάληψη η Α.Ε. Αμπελοκήπων ήταν καλύτερη και ήταν ομάδα που είχε τις ευκαιρίες, κόντρα όμως στην ροή του παιχνιδιού ο Μπόζης έκανε το 2-1 στο 53’. 

Από εκεί και πέρα η ομάδα του Θωμά Ματρακούκα έβγαλε αντίδραση και έπαιξε με πάθος.

Στο 60’ η Α.Ε. Αμπελοκήπων κέρδισε πέναλτι σε πέσιμο του Στάϊκου με τον Τσερκέζο να αναλαμβάνει την εκτέλεση, φέρνοντας το παιχνίδι για δεύτερη φορά στα ίσα.

Στη ομάδα του Θωμά Ματρακούκα είχε την ψυχολογία και δημιούργησε αρκετές ευκαιρίες για να πάρει προβάδισμα, μέχρι το 78’ όταν ο Καραγκιοζίδης έπαιξε από αριστερά τον Περσίδη αυτός έβγαλε την σέντρα και με κεφαλιά ψαράκι ο Νικολαϊδης χάρισε την νίκη στην ομάδα του.

Από την Α.Ε. Αμπελοκήπων ξεχώρισαν οι: Καραγκιοζίδης, Νικολαϊδης, Στάϊκος και Περσίδης, χωρίς να υστερήσει κανείς. Ενω διαιτησία του κ. Κεφίλη και των βοηθών του Τερζόπουλος-Κολιπέτρος έκανε αρκετά λάθη εις βάρος των Αμπελοκήπων.

Α.Ε. Αμπελοκήπων(Θωμάς Ματρακούκας) : Βεζιρίδης, Τουματζίδης, Νικολαϊδης, Τσερκέζος, Καραγιαννίδης, Στεργιανός, Τόπι, Χατζηδημητρίου, Σταϊκος, Περσίδης, Καραγκιοζίδης.

ΕΛΠΙΣ ΣΑΠΩΝ(Β. Χαριτόπουλος): Τασίδης, Τζωρτζάκης, Τσορτανίδης, Φουντάς, Κωσταρέλλης, Σιδηρόπουλος, Βάσκος, Τριαντόπουλος, Μπόζης, Τοπαλι, Καλογράνης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *