Ενδιαφέρον για τον Πανδραμαϊκου απο τον Δικηγόρο και Καθηγητή Αθλητικού Δικαίου, Γρηγόρη Ιωαννίδη

Δήλωση του Δικηγόρου και Καθηγητή Αθλητικού Δικαίου, Γρηγόρη Ιωαννίδη:

Θα ήθελα να ενημερώσω τους φίλους του Πανδραμαϊκού ότι σκοπεύω να ασχοληθώ με την αναγέννηση της ομάδας, συμμετέχοντας ενεργά στην ευρύτερη προσπάθεια που ξεκίνησαν φίλοι της.

Συνεχίζοντας την παράδοση της οικογένειας μου η οποία βρίσκεται στην δημιουργία της Ελπίδας Δράμας και κατόπιν του Πανδραμαϊκού, θεωρώ ότι έφτασε η κατάλληλη στιγμή ούτως ώστε όλες οι παραγωγικές δυνάμεις της ομάδας να συσπειρωθούν.

Θεωρώ ότι είναι σωστό να ευχαριστήσουμε τα μέλη των διοικήσεων που στήριξαν την ομάδα όλα αυτά τα χρόνια, τόσο με υλικούς όσο και με ηθικούς τρόπους. Η αναγνώριση αυτών των ανθρώπων θα πρέπει να θεωρείται δεδομένη.

Εκτιμώ ωστόσο ότι τώρα είναι η κατάλληλη στιγμή για μια αλλαγή πορείας και εφαρμογής νέων ιδεών και τεχνογνωσίας, οι οποίες και θα οδηγήσουν την ομάδα μας στο υψηλότερο σκαλί της ιστορίας της.

Για να γίνει αυτό, χρειάζεται επανεκκίνηση και δημιουργική ικανότητα. Πάνω από όλα, χρειάζεται να μάθουμε να περπατάμε πριν ξεκινήσουμε να τρέχουμε. Θα πρέπει επομένως να δώσουμε βάση στα εξης:

1. Δημιουργία υποδομών. Χωρίς αθλητικό κέντρο, γραμματειακή και τεχνική υποστήριξη δεν θα υπάρχει εκκίνηση.

2. Δημιουργία ακαδημιών. Οι μεγάλες ομάδες δημιουργούνται από μέσα. Οι μικροί ποδοσφαιριστές του Πανδραμαικου θα φοιτούν σε ειδικό σχολείο και θα μαθαίνουν πρώτα τις βασικές κοινωνικές αρχές και μετά τα βασικά του ποδοσφαίρου.

3. Διοίκηση η οποία θα είναι ενωμένη και θα ενεργεί στο πνεύμα του “ένας για όλους και όλοι για έναν.” Θα στελεχωθεί από τεχνοκράτες και ειδικούς σε συγκεκριμένους τομείς. Βιβλία έχουν διαβάσει όλοι. Πρακτική στο μεγαλύτερο ποδοσφαιρικό επίπεδο έχουν λίγοι. Αυτός ο ποδοσφαιρικός ευρωπαϊκός διαφωτισμός θα εφαρμοσθεί άμεσα και δημιουργικά.

4. Τεχνικό τμήμα το οποίο θα λειτουργεί με ειδικό σκοπό την αθλητική ικανότητα των ποδοσφαιριστών και την βέλτιστοποίηση των, με έμφαση στην διατροφή, φυσική κατάσταση, τεχνική εξέλιξη, και ψυχολογία.

5. Δημιουργία ειδικού γραφείου Επικοινωνίας και άμεση συγκρότηση ομάδας κρούσης η οποία θα έχει ως στόχο, την δημιουργία διαύλων συνεργασίας με μεγάλους ευρωπαϊκούς συλλόγους, αλλά και εκπόνηση σχεδίων υποδομών και Ακαδημιών με την αρωγή της Παγκόσμιας αλλα και της Ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας.

Καταλήγοντας, πιστεύω ακράδαντα ότι όταν οι ανωτέρω βάσεις δημιουργηθούν, τότε η αγωνιστική ανάπτυξη της ομάδας μας θα είναι θέμα χρόνου.

Καλώ λοιπόν όλους τους φίλους του Πανδραμαϊκού, να έρθουν κοντά μας και να μας βοηθήσουν σε αυτό το σημαντικό έργο. Το όραμα αυτών που δημιούργησαν την Ελπίδα Δράμας, τον Άρη Δράμας και τον Πανδραμαικο, παραμένει ζωντανό. Όπως παραμένει και η Ελπίδα.

Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων.

Γερά Πανδράμια!

Γρηγόρης Ιωάννη Ιωαννίδης

Δικηγόρος, Καθηγητής Αθλητικού Δικαίου

Οξφόρδη, Ηνωμένο Βασίλειο.

Σημείωση: Ο Γρηγόρης πέρα από ένθερμος φίλος του Πανδραμαϊκού και κάποτε. ποδοσφαιριστής στην ομάδα νέων μας,

είναι εξωτερικός συνεργάτης της Φιφα, της Μάνστεστερ Γιουναιτεντ, και Σελτικ, καθώς πρόσφατα εκπροσώπησε την Γιουβέντους στην διένεξη της με ΟΥΕΦΑ καθώς επίσης ήταν και ο υπευθύνος του νομικού τμήματος της Ευρωπαϊκής Σούπερ Λιγκ.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *