Δόξα Δράμας – Εθνικός Σοχού 1-1: Μεγάλη ευκαιρία στο φινάλε με Τζιανουλίνο (+picks)

Ισόπαλο 1-1 έληξε το εξ’ αναβολής παιχνίδι του πρώτου ομίλου της Γ’ Εθνικής μεταξύ Δόξα Δράμας και Εθνικός Σοχού.

Το παιχνίδι ήταν μέτριο ποιοτικά με ελάχιστες ευκαιρίες μπροστά στις δύο εστίες.Οι φιλοξενούμενοι άψογα οργανωμένοι αμυντικά χτύπησαν στην κόντρα και στο 17′ πέτυχαν το γκολ με προσωπική ωραία ενέργεια του αρχηγού Καραμπατάκη.

Η Δόξα ανέβασε απόδοση στο β μέρος και έγινε πιο επιθετική με την είσοδο του Μοδούρογλου στο ματς.Παρότι όμως ισοφάρισε νωρίς με τον Μπαρέτα στο 50′ και πάλι συνάντησε δυσκολίες να βρει διαδρόμους στην αντίπαλη άμυνα με καλύτερη στιγμή για να πάρει το ματς στο 94′ με την κεφαλιά του Τζιανουλίνο και την σωτηρία επέμβαση του Κασαπίδη. Κρατάμε την θετική αντίδραση της ομάδας και το πάθος που έβγαλε μετά το 0-1και την καλή εικόνα του δεύτερου μέρους.
Φάσεις αγώνα 


Στο 15′ εκτελεί φάουλ ο Κοντός κεφαλιά του Γιαννούση άουτ.
Στο 17′ ωραία προσπάθεια του Καραμπατάκη θα περάσει όποιον βρει μπροστά του θα μπει στην περιοχή και με ιδανικό πλασέ θα κάνει το 0-1.
Στο 20′ πρώτη του Στασινοπούλου μέσα στην περιοχή παίζεται λέει ο κ. Δρακίδης παρά τις διαμαρτυρίες των φιλοξενούμενων.
Στο 41′ καλό σουτ του Κατσαμάγκα από πλάγια άουτ.

Στο 48′ σουτ του Αποστολίδη άουτ.
Στο 50′ εκτελεί κόρνερ ο Κοντός προβολή του Μπαρέτα και το 1-1.
Στο 66′ σουτ του Θεοδοσιάδη άουτ.
Στο 91 σουτ Στεφανίδη άουτ.

Στο 92′ σουτ Σαχπατζίδη κόρνερ
Στο 94′ μεγάλη ευκαιρία για τη Δόξα σέντρα του Κυριακίδη κεφαλιά του Τζιανουλίνο σωτηρία διώχνει με γροθιές ο Κασαπίδης.

Τα στοιχεία του αγώνα 

Διαιτητής του αγώνα Δρακίδης του συνδέσμου Ξάνθης με βοηθούς Μπογιατζόγλου Ημαθίας και Φεράτογλου Ξάνθης.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

Δόξα Δράμας(Σπύρος Φιλίππου):Κολιοφούκας, Τάσιος(84′ Πετρίδης), Ιορδανίδης(46′ Μουδούρογλου), Θεοδοσιάδης, Γιαννούσης, Οικονομίδης(84′ Κυριακίδης Δημήτρης), Κυριακίδης Σάββας, Τζιανουλίνο, Μπαρέττας(70′ Χατζηκυριάκου), Κόντος(74′ Στάικος), Κατσαμάγκας.

Εθνικός Σοχού(Γιώργος Τσουκαλίδης): Κασαπίδης, Δημητρακούδης, Μπατζαράς, Αντωνιάδης, Γιαγιάκος, Στεφανίδης, Αμαραντίδης(64′ Ανδρεάδης), Καραμπατάκης, Στασινόπουλος(71′ Ταχματζίδης), Βαβλιάκης(64′ Τσέλα), Αποστολίδης(94′ Αντωνιάδης).

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *